Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τόνος 390 κιλών και 3 μέτρων αλιεύτηκε στο Ιόνιο

ΑρχικήΝέαΤόνος 390 κιλών και 3 μέτρων αλιεύτηκε στο Ιόνιο
spot_img

Στην «Αγορά του Καταναλωτή», που στεγάζεται στον χώρο της Κεντρικής Αγοράς στον Ρέντη (ΟΚΑΑ) έφτασε στο «Ιχθυοπωλείο ΕΝΑΛΕΙΟΝ» ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια που έχουν αλιευθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για έναν τόνο του είδους Κιτρινόπτερος (yellowfin), βάρους 390 κιλών και μήκους περίπου 3 μέτρων. Το εν λόγω ψάρι αλιεύτηκε στο Ιόνιο πέλαγος και πρόκειται να διοχετευτεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Η ζήτηση για ανάλογα, εκλεκτά αλιεύματα αυτού του είδους είναι μεγάλη και στην Ασία.

- Advertisement -

Όπως υπενθυμίζεται, στην «Αγορά του Καταναλωτή» στεγάζονται ιχθυοπωλεία, κρεοπωλείο, καταστήματα φρούτων και λαχανικών, παντοπωλεία και καταστήματα με εξειδικευμένα τυριά και αλλαντικά, ζαχαρώδη προϊόντα, ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα καταστήματα. Οι καταναλωτές που την επισκέπτονται βρίσκουν οργανωμένους χώρους στάθμευσης, ενώ μπορούν να συνδυάσουν τις αγορές τους με διασκέδαση και γαστρονομία, αφού στην Αγορά του Καταναλωτή δραστηριοποιούνται και επιχειρήσεις εστίασης.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ Απόστολος Αποστολάκος, προτείνει σε όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν την Κεντρική Αγορά του Ρέντη και να ζήσουν την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η «Αγορά του Καταναλωτή».

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα