Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πρώτη Πανελλήνια Πιστοποίηση για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία

ΑρχικήΠιστοποίησηTÜV HELLAS (TÜV NORD): Πρώτη Πανελλήνια Πιστοποίηση για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία
spot_img

Νέστορας Παπαρούπας: “Η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη στην εργασία αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για κάθε σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον”.

Τη δέσμευση της Boston Scientific Hellas ΑΕ για την εξασφάλιση εργασιακών συνθηκών που προάγουν τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στο χώρο εργασίας επιβεβαιώνει η σχετική επαλήθευση που έλαβε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, η ελληνική θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού BOSTON SCIENTIFIC Inc., επιθεωρήθηκε και επαληθεύτηκε πρώτη στην ελληνική αγορά και ανάμεσα στις πρώτες και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 30415:2021 με έμφαση στα θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσω της εξαιρετικά καινοτόμου αυτής επαλήθευσης, επιβεβαιώνεται το παγκόσμιο όραμα της εταιρείας που αφορά στην προώθηση της παγκόσμιας υγείας και της ισότητας καθώς και την παροχή καινοτόμων και ποιοτικών ιατρικών λύσεων.

Σημειώνεται πως η απονομή του σχετικού πιστοποιητικού επαλήθευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η BOSTON Scientific Hellas AE, επιθεωρείται και πιστοποιείται από την TUV HELLAS (TUV NORD) AE σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ ISO 9001, EN ISO 13485 και την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8/1348/2004, με αντικείμενο την Εμπορία, Διανομή και Τεχνική Υποστήριξη εξειδικευμένων Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων που αφορούν (ενδεικτικά) τους τομείς της Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας, Διαχείρισης Ρυθμού Καρδιάς-CRM Επεμβατικής Ακτινολογίας, Ενδοσκόπησης, Ουρολογίας και Γυναικολογίας και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων

Ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε πως «Η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη στην εργασία αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για κάθε σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από την ενσωμάτωση των αρχών  αυτών από την Boston Scientific Hellas ΑΕ, η οποία επιβραβεύτηκε και από την σχετική πιστοποίηση. Ταυτόχρονα, είμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από την εταιρεία, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες στον κλάδο της σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο κ. Δημήτριος Θεριανός, Γενικός Διευθυντής της Boston Scientific Hellas, δήλωσε ότι ένας ισότιμος χώρος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, είναι απαραίτητος για την υψηλή απόδοση και την ικανότητά μας να παρέχουμε ουσιαστικές καινοτομίες στους πελάτες μας και τους ασθενείς τους.

Ως παγκόσμια εταιρεία, αξιοποιούμε τις ικανότητες και τα ταλέντα των εργαζομένων μας για να προωθήσουμε την καινοτομία και να επιτύχουμε όχι μόνο επιχειρηματικά αποτελέσματα, αλλά και επίδρασης στο κοινωνικό σύνολο. Διότι στη Boston Scientific μας παρέχεται η μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Για να προσελκύσουμε και να διατηρήσουμε κορυφαία ταλέντα, πρέπει να προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι νιώθουν ελεύθεροι να είναι ο αυθεντικός εαυτός τους και ότι μπορούν να αναπτύξουν την καριέρα τους.

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κίνδυνος νέας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης από την καταστροφή του φράγματος στην Ουκρανία

Τα χωράφια της Ουκρανίας θα μπορούσαν να ερημοποιηθούν εντός ενός έτους και να πυροδοτήσουν παγκόσμια επισιτιστική κρίση μετά την καταστροφή του φράγματος Nova Kakhovka, λένε Ουκρανοί αξιωματούχοι.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.

Νέος “βραχνάς” για επιχειρήσεις και καταναλωτές το σύστημα επιστροφής συσκευασίας ποτών και αναψυκτικών

Σύστημα επιστροφής εγγύησης για πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες ποτών – Επιπλέον χρέωση για τους καταναλωτές και... ταλαιπωρία για τις υπόχρεες επιχειρήσεις.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα