Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάριο με θέμα “Εκπαίδευση για την Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Ξενοδοχείων”

ΑρχικήΝέαTÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάριο με θέμα "Εκπαίδευση για την Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Ξενοδοχείων"
spot_img

cibum team

  Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστή στη δέσμευσή της να επεκτείνει τη γνώση και να συνεισφέρει στην επαγγελματική επιτυχία των πελατών της, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία καλύπτουν ένα ευρύτατο πεδίο δραστηριοτήτων και θεματολογίας και διεξάγονται πάντα από εγκεκριμένους Επικεφαλής Επιθεωρητές- Εισηγητές με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

Την Τρίτη 18 Μαΐου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: “Εκπαίδευση για την Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Ξενοδοχείων” 10:00π.μ. – 13:00μ.μ.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των τεχνικών γνώσεων των συμμετεχόντων και η διασαφήνιση των επιπλέον απαιτήσεων για την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου.

Περίγραμμα σεμιναρίου:

Πηγές & Μετάδοση Ιογενών Λοιμώξεων (SARS-CoV-2 & COVID-19)

Συντονιστής Σχεδίου Δράσης & Σχεδίου Διαχείρισης Ύποπτου Κρούσματος, Ομάδες Διαχείρισης Ξενοδοχείου

Επικοινωνιακή Προσέγγιση Πελατών & Προσωπικού

Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία στο Ξενοδοχείο

Προσωπική & Αναπνευστική Υγιεινή

Χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας

Μέθοδοι καθαρισμού και απολύμανσης

Διαχείριση Κρούσματος

Απευθύνεται σε διευθυντές και προϊστάμενους τμημάτων ξενοδοχείου και σε όλους όσους θα έχουν θέσεις συντονιστή σχεδίου δράσης και μελών ομάδας διαχείρισης.

Εισηγήτρια

Μαρία Λιοντάκη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια Συστημάτων Διαχείρισης με 20 χρόνια εμπειρία στην εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας στον Τουριστικό Κλάδο. Από την αρχή της πανδημίας έχει πραγματοποιήσει δεκάδες σεμινάρια με χιλιάδες συμμετέχοντες σε θεματολογία σχετική με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα στον Τουρισμό.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ 

 

Δείτε:Τρόφιμα σε κονσέρβα: είναι υγιεινά; Όλες οι πληροφορίες για θρεπτικότητα, απώλειες σε βιταμίνες και αλλοιώσεις.  

 Δείτε:Εστίαση: άρχισε η υποβολή αιτήσεων για τη χρηματοδότηση. Διαδικασία, προϋποθέσεις, ΚΑΔ, προθεσμίες.   

Δείτε: Βεργίνα VS Heineken. Η κόντρα περί αθέμιτου ανταγωνισμού θα λυθεί από δικαστήριο του Άμστερνταμ.

Δείτε: Κολοκύθια με την κάππαρη στης Κιμώλου τ’ αστραφτερά νερά  

Δείτε: Εργασιακά: Όλες οι αλλαγές σε άδειες πατρότητας και μητρότητας, χρόνο, προϋποθέσεις, προαγωγές, απουσίες, άδεια για εξωσωματική γονιμοποίηση, άδεια για την παρένθετη μητέρα  

Δείτε: Ανατροπές στη βιομηχανία τροφίμων λόγω διοξειδίου του τιτανίου, φέρνει η άποψη της ΕFSA  

 Δείτε: Τεράστια απάτη με νοθευμένο σαφράν στην Ισπανία  

Δείτε: Στα κάγκελα εστίαση, ξενοδόχοι και λιανεμπόριο τροφίμων για τα self test του προσωπικού. Δεκάδες χιλιάδες € το κόστος 

Δείτε: Τα πιο περίεργα μηχανήματα αυτόματης πώλησης στον κόσμο  

Δείτε: EFSA για διοξείδιο του τιτανίου: δεν θεωρείται πλέον ασφαλές όταν χρησιμοποιείται ως πρόσθετο τροφίμων 

Δείτε: Νοθεία Φέτας: δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για την γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ  

 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα