Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βραβείο Αριστοτέλης στον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στα FEA 2023

ΑρχικήΝέαΒραβείο Αριστοτέλης στον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στα FEA 2023
spot_img

Aναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς του Ιδρύματος στον κλάδο της αγροδιατροφής σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στις 16.00, ειδική τελετή για την απονομή των διεθνών βραβείων αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών 2023 (Food Experts’ Awards – FEA) στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Το Βραβείο Αριστοτέλης 2023, απονεμήθηκε στον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπυρίδωνα Κίντζιο, Καθηγητή, ως αναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς του Ιδρύματος στον κλάδο της αγροδιατροφής σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Στο πλαίσιο της 31ης Detrop της HELEXPO, ο ελληνικός ιστότοπος των food experts https://cibum.gr/, οργάνωσε την απονομή διεθνών βραβείων για τον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και λειτουργεί, ως πρωτοβουλία ανθρώπων που αγαπούν την επιστήμη των τροφίμων και έχει σκοπό την ενημέρωση, την πρόοδο, τη δικτύωση και τη συνεργασία ανθρώπων που θέλουν να προφέρουν στον κλάδο. Πρόκειται για μία πλατφόρμα ελεύθερης πρόσβασης και ενημέρωσης της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων,  για όλα τα θέματα που αφορούν την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, την νομοθεσία για τα τρόφιμα αλλά και την κοινωνία γενικότερα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς συνδρομές.

Όσον αφορά τη διαδικασία σχετικά με την απονομή των βραβείων, ανεξάρτητοι επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων αξιολόγησαν τις υποψηφιότητες και ανέδειξαν τους νικητές των FEA 2023, με στόχο να ενθαρρύνουν και να επιβραβεύσουν τη σκληρή και την καινοτόμο εργασία στον κλάδο των τροφίμων και στις σχετιζόμενες με αυτόν επιχειρήσεις.

Στην τελετή παρέστησαν πάνω από 150 εκπρόσωποι ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων και απονεμήθηκαν 81 βραβεία σε εταιρείες με σημαντικό έργο στην καινοτομία και την προσφορά στην ελληνική βιομηχανία. Ανάμεσα στις 25 διαγωνιστικές κατηγορίες βράβευσης, υπήρξε και τιμητική βράβευση στον κ. Αντώνιο Ζαμπέλα, Καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) με το βραβείο Antoine LAVOISIER 2023.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα