ΑρχικήΝέαΞεκινά η αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων του καθεστώτος «Μεταποίηση - Εφοδιαστική Αλυσίδα»

Ξεκινά η αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων του καθεστώτος «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα»

1 λεπτά ανάγνωσης

Θα ολοκληρωθεί σε 45 ημέρες.

Ξεκινάει την Τρίτη, 18 Απριλίου 2023, η αξιολόγηση των αιτήσεων των επενδυτικών σχεδίων που κατατέθηκαν στο καθεστώς «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα».

- Advertisement -

   Αυτό γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενώ υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση «Προκήρυξη καθεστώτος ενισχύσεων ‘Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα’ του αναπτυξιακού νόμου 4887/2022», έχουν συγκροτηθεί οι αρμόδιες επιτροπές αξιολόγησης των προς υπαγωγή επενδυτικών σχεδίων στο εν λόγω καθεστώς ενίσχυσης. Με την διαπιστωτική πράξη επιχειρησιακής λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος Αναπτυξιακού Νόμου εκκινεί η διαδικασία της συγκριτικής αξιολόγησης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 45 ημερών.

   Σε περίπτωση που η αξιολόγηση δεν ολοκληρωθεί εντός του προαναφερθέντος χρονικού πλαισίου, ανατίθεται σε ορκωτούς ελεγκτές η περάτωση της διαδικασίας εντός 10 ημερών.

- Advertisement -

   Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση του προσωρινού πίνακα αποτελεσμάτων ο οποίος και θα αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο της γενικής γραμματείας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (https://ependyseis.mindev.gov.gr). 

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η άγνωστη επιδημία εντεροϊού στη Λέσβο: Η μεγαλύτερη συρροή άσηπτης μηνιγγίτιδας των τελευταίων ετών

Ο ΕΟΔΥ ταυτοποίησε τον Echovirus 30, όμως η επιδημιολογική διερεύνηση δεν εντόπισε την πηγή μετάδοσης.

40 νέες προσλήψεις στον ΕΦΕΤ για την ενίσχυση των ελέγχων τροφίμων – Από τον Σεπτέμβριο επιθεωρήσεις και στα κυλικεία σχολείων

O ΥπΑΑΤ Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε τον ΕΦΕΤ και ανακοίνωσε 40 προσλήψεις για την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.