Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποια τυριά είναι ασφαλή στην εγκυμοσύνη

ΑρχικήΟικιακάΔιατροφή και ΥγείαΠοια τυριά είναι ασφαλή στην εγκυμοσύνη
spot_img

Tι ισχύει για την κατανάλωση μοτσαρέλας, χαλουμιού και φέτας κατά την εγκυμοσύνη

Στην εγκυμοσύνη πρέπει κανείς να προσέχει πολύ τη διατροφή του, οπότε συχνά εγείρεται το ερώτημα του τι να φάει. Αν, λοιπόν, ως έγγυος, θέλετε μια πίτσα με κρεμώδη μοτσαρέλα, λίγο ψητό χαλούμι ή φέτα, οι ειδικοί έχουν καλά νέα για εσάς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που μίλησαν στο madeformums.com, αυτά τα τυριά είναι απολύτως ασφαλή για κατανάλωση για τις έγκυες και αποτελούν εξαιρετική πηγή ασβεστίου. Γενικά, εκτός από τα μαλακά τυριά που έχουν ωριμάσει με μούχλα, όπως το Brie και το Camembert, όλα τα άλλα μαλακά τυριά είναι εντάξει για κατανάλωση , υπό την προϋπόθεση, ότι είναι φτιαγμένα από παστεριωμένο γάλα. Αν ισχύει αυτό, καταναλώνονται άφοβα είτε μαγειρεμένα είτε ωμά.

Όσον αφορά το ποια μαλακά τυριά είναι ασφαλή, κατά τους ειδικούς, αυτά είναι η μοτσαρέλα, η φέτα, το χαλούμι, το havarti, το τυρί κρέμα, το paneer, η ρικότα, το μασκαρπόνε, τυρί κότατζ. Όχι απλά είναι καλές επιλογές για την υγεία, αλλά είναι, επίσης, νόστιμες προσθήκες σε πιάτα και σαλάτες. Την επόμενη φορά που θα λιγουρευτείτε κάτι τέτοιο, μην το σκεφτείτε. Βεβαιωθείτε ότι είναι παστεριωμένο και απολαύστε το άφοβα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα