cibum team
Η Τζέμα Κόλινς διόρθωσε τις δηλώσεις της ότι ξόδεψε 825 ευρώ για μια μπριζόλα στο εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο, ενώ στην πραγματικότητα, ξόδεψε 1.700 ευρώ για μια tomahawk!
Η μπριζόλα tomahawk είναι ουσιαστικά μια μπριζόλα ribeye μοσχαρίσιου κρέατος ειδικά κομμένη με τουλάχιστον πέντε ίντσες κόκκαλου στο πλάι, που έχουν μείνει άθικτες. Η διάφορά ενός tomahawk rib eye steak από ένα απλό rib eye , έγκειται στο ότι αυτό το rib eye με κόκκαλο κόβεται αφενός σε πάχος περίπου 5-6 εκ. και αφετέρου συμπεριλαμβάνει το γιγάντιο και σχεδόν απογυμνωμένο από το κρέας του, κόκκαλο της σπαλομπριζόλας, του οποίου το μήκος συνήθως φτάνει τα 15 με 20 εκ. Αυτό δίνει στη μπριζόλα τη χαρακτηριστική της γεύση και μία μοναδική εμφάνιση, που μοιάζει με ιθαγενές αμερικανικό τσεκούρι τομαχάκ. Παρότι, γευστικά, δεν διαφέρει από μια αντίστοιχης ποιότητας -και ωρίμανσης- απλή σπαλομπριζόλα, το τόμαχοκ υπερτερεί και στην όψη και στην …τιμή και αυτό φαίνεται πως εκμεταλεύεται ο Salt bae και τις πουλάει μία μικρή περιουσία…
Η τηλεπερσόνα παραδέχτηκε ότι υπερέβαλε λίγο στο εστιατόριο του Νusr-et στο Knightsbridge , προσθέτοντας ότι ένιωσε «άρρωστη» το επόμενο πρωί όταν σκέφτηκε τον λογαριασμό.
Η 40χρονη Collins και ο φίλος της Rami Hawash, 45 ετών, πήγαν στο εστιατόριο του viral κρεοπώλη και μοιράστηκαν βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram που δείχνουν τον Salt Bae να σερβίρει και να τεμαχίζει το Golden Giant Tomahawk, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε φύλλο χρυσού 24 καρατίων. Η τηλεπερσόνα ανέβασε το βίντεο από τη χρυσή μπριζόλα στο intagram. Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ