Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τι γάλα πίνει η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Kamala Harris

ΑρχικήΟικιακάLIFEΤι γάλα πίνει η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Kamala Harris
spot_img

Ενεργός υποστηρικτής της φυτικής διατροφής η Καμάλα Χάρις, έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο γάλα.

   Η υποψήφια πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ για τις φετινές εκλογές, Kamala Harris, έχει ασχοληθεί με φυτικά συστατικά και πιάτα πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει στο The Cut τα πάντα για την καθημερινότητά της, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού. Μετά από μια πρωινή προπόνηση και προετοιμασία, είπε: «Συνήθως στέκομαι στον πάγκο της κουζίνας μου τρώγοντας κάποιο είδος Raisin Bran σε γάλα αμυγδάλου ενώ κοιτάζω το πρόγραμμά μου για την ημέρα.»

   Το γάλα αμυγδάλου παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή γάλατα φυτικής προέλευσης μαζί με τη βρώμη, και τα δύο είναι από τις επιλογές γάλακτος με χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα που είναι διαθέσιμες σήμερα. Από το 2023, το γάλα αμυγδάλου εξακολουθεί να «κυριαρχεί» στην αγορά υποκατάστατων γάλακτος των ΗΠΑ με περίπου 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ετησίως.

   Το 2019, σε μια συνάντηση στο CNN για την κλιματική αλλαγή, η Harris εξέφρασε την υποστήριξή της για ενημερωμένες διατροφικές οδηγίες για την ενθάρρυνση της μείωσης της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος σε εθνικό επίπεδο. Δύο χρόνια αργότερα, το 2021 σταμάτησε στο vegan εστιατόριο Tacotarian με έδρα το Λας Βέγκας μετά από σύσταση του συναδέλφου της και μακροχρόνιου συνήγορου των vegan γερουσιαστή Κόρι Μπούκερ. Σύμφωνα με τον Tacotarian, πήρε μια ποικιλία από vegan tacos και σπιτικές καυτερές σάλτσες και ανέφερε στο προσωπικό ότι προσπαθούσε να φάει φυτική τροφή πριν από τις 6 το απόγευμα κάθε μέρα.

   Σε μια ανάρτηση στο Instagram εκείνη την εποχή, η Tacotarian συνιδρύτρια Kristen Corral περιέγραψε τον Harris ως «τόσο ευγενική» όταν μιλούσε με τους εργαζόμενους του εστιατορίου και έγραψε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ακούμε ότι ασχολείστε με τον βιγκανισμό (τουλάχιστον πριν από τις 6 μ.μ. ) και ελπίζουμε να συνεχίσετε σε αυτό το ταξίδι”.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο Ευρωπαϊκός συναγερμός για τα δηλητηριώδη πατατάκια

Αναφορά στην έκθεση του ευρωπαϊκού ACN για τα δηλητηριώδη πατατάκια που έχουν διανεμηθεί σε 23 χώρες.

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο