ΑρχικήΟικιακάLIFEΚλέφτρα αλεπού βουτάει μπισκότα με μπέρμπον

Κλέφτρα αλεπού βουτάει μπισκότα με μπέρμπον

1 λεπτά ανάγνωσης

Μια φωτογράφος εντόπισε μία αλεπού να «κλέβει» μπισκότα σοκολάτας με μπέρμπον κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της σε πάρκο του Κεντ.

Μια ερασιτέχνης φωτογράφος ονόματι Tina Shaw έκανε βόλτα στο πάρκο Riverside Country Park στο Rainham του Κεντ με το σύζυγό της , όταν εντόπισε το τέλειο αντικείμενο για την επόμενη φωτογραφία της: μια αλεπού να κλέβει μπισκότα σοκολάτας με μπέρμπον.

- Advertisement -
Εικόνα 1 Πηγή: Daily Mail Uk

Το πώς η πονηρή αλεπού εντόπισε τα μπισκότα παραμένει μυστήριο, αλλά φαινόταν αποφασισμένη να κρατήσει το βραβείο της, σύμφωνα με τη Shaw. Στη φωτογραφία η αλεπού απεικονίζεται να κρατά 4 μπισκότα στα σαγόνια της, με τα μάτια της να λάμπουν από ευχαρίστηση. Η ίδια η Shaw δήλωσε έκπληκτη με το συμβάν, το οποίο «μοιάζει σαν ψεύτικο».

 «Ήταν μόνο μία από αυτές τις στιγμές, μια πολύ σπάνια στιγμή. Προφανώς ήταν χορτοφάγος εκείνο το βράδυ», ανέφερε, σύμφωνα με τη Daily Mail. Έπειτα εξαφανίστηκε γρήγορα με τα «λάφυρά» της.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δημοφιλές καρύκευμα συνδέθηκε με αυξημένο κίνδυνο ενός θανατηφόρου καρκίνου – Μετα-ανάλυση 14 μελετών σε 11.310 άτομα

Δύο μεγάλες επιστημονικές ανασκοπήσεις εξέτασαν τη σχέση του με τον καρκίνο του οισοφάγου και άλλα νοσήματα.

EUDR: Οι αλλαγές που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τροφίμων – Οι νέες υποχρεώσεις για καφέ, σοκολάτα, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και κρέας

Οι αλλαγές στον EUDR επηρεάζουν καφέ, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και βοοειδή. Οι νέες υποχρεώσεις για εισαγωγείς και επιχειρήσεις τροφίμων.

Καφές: Εντοπίστηκαν καρκινογόνες και τοξικές για την αναπαραγωγή ουσίες από κοκτέιλ απαγορευμένων φυτοφαρμάκων – Διεθνής έκθεση

Η έκθεση με τίτλο «Poison in Your Coffee» αποκαλύπτει ότι πάνω από τα μισά χρησιμοποιούμενα δραστικά συστατικά στις καλλιέργειες είναι απαγορευμένα στην ΕΕ