Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οργή στα social για τα πιο δημοφιλή πατατάκια της Βρετανίας

ΑρχικήΟικιακάLIFEΟργή στα social για τα πιο δημοφιλή πατατάκια της Βρετανίας
spot_img

Θαυμαστές των Walkers Square εξοργίζονται – Τα πατατάκια δεν είναι όπως ήταν.

   Θαυμαστές των Walkers Square ξεσπούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα πατατάκια που δεν είναι πλέον τα ίδια, αποκαλώντας το γεγονός «εθνική ντροπή». Για περισσότερα από σαράντα χρόνια που κυκλοφορούν τα συγκεκριμένα πατατάκια, συνέχιζαν να αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή για το βρετανικό κοινό. Tο 2013 η Walkers κατείχε το 56% της βρετανικής αγοράς στα πατατάκια. Το εργοστάσιο Walkers στο Λέστερ παράγει πάνω από 11 εκατομμύρια σακούλες πατατάκια την ημέρα, χρησιμοποιώντας περίπου 800 τόνους πατάτες. Η αλμυρή, τραγανή γεύση τους και το εμβληματικό τετράγωνο σχήμα τους έχουν κάνει τους ανθρώπους να τα αναζητούν εδώ και χρόνια. Ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει λίγο καθώς όπως υποστηρίζουν οι θαυμαστές, τα πατατάκια δεν είναι πια… τετράγωνα.

- Advertisement -

   Αρκετοί άνθρωποι μπήκαν στην πλατφόρμα Χ (πρώην twitter) για να μοιραστούν τη σύγχυσή τους αφού άνοιξαν ένα πακέτο με Squares. Η Samantha Winton είπε: “@walkers_crisps Τι συνέβη με τα τετραγωνικά πατατάκια σου! Δεν είναι πια τετράγωνα. Είναι τσακισμένα και ζαρωμένα!”

Ένα άτομο συμφώνησε και είπε: «Έχουμε κι εμείς συσκευασία με έξι πακέτα [Τετράγωνα πατατάκια] σαν κι αυτό». Ένα άλλο άτομο ρώτησε την Walkers: “Βλέπω πολλούς ανθρώπους να παραπονιούνται για τα S&V τετράγωνά σας. Όλη μου η πολυσυσκευασία είναι λεπτά σγουρά τετράγωνα με ζαρώματα. Έχουν το μισό πάχος από αυτό. Απλώς απαραδεχτείτε ότι έχετε περικόψει το κόστος και αλλάξατε τη συνταγή ! “Είναι εθνική ντροπή!” Αντιδρώντας στο tweet, ένας άλλος θαυμαστής πρόσθεσε: “Δεν είσαι μόνος πολλά πακέτα κάτω και ούτε ένα τετράγωνο. Όλα ζαρωμένα!” 

   Απαντώντας σε έναν καταναλωτή ένας εκπρόσωπος του Walkers είπε: “Γεια σου Natalie, λυπούμαστε που το βλέπουμε αυτό. Εάν έχεις ακόμα το πακέτο σου, στείλε μας στο DM μια φωτογραφία της περιοχής με τα καλύτερα ραντεβού και θα είμαστε σε επαφή για να βοηθήσουμε να το διορθώσουμε. Με τον ίδιο τρόπο, ο εκπρόσωπος απάντησε και σε έναν άλλο χρήστη: “Συγγνώμη που το βλέπω αυτό, Samantha. Θα μπορούσατε να μας στείλετε DM μια φωτογραφία από την περιοχή με τις ημερομηνίες λήξης αυτού του πακέτου; Θα επικοινωνήσουμε για να σας βοηθήσουμε.”

    Ένας άλλος είπε ότι εκτός από το σχήμα έχει αλλάξει και η γεύση: «Αγόρασα μια πολλαπλή συσκευασία με αλάτι και ξύδι Squares από το Sainsbury την περασμένη εβδομάδα και κάθε πακέτο που προσπάθησα να φάω είχε γεύση από αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως χημικό». Ένα άλλο άτομο πήγε στο Χ και ρώτησε: “Δεν είναι παράπονο, απλώς περίεργο! Γιατί τα “Squares” σας Walkers δεν είναι πια τετράγωνα…” Ο Walkers απάντησε και είπε: “Γεια, ελπίζουμε ότι αυτό δεν σας χάλασε την απόλαυση του Squares! Φροντίζουμε να επισημανθεί στην εργοστασιακή μας ομάδα”.

   Το ζήτημα είναι πως τον τελευταίο δίμηνο είναι η δεύτερη φορά που κάποιος θαυμαστής της μάρκας μοιράζεται το θυμό του, με προηγούμενη αναφορά στη συσκευασία. Ένας χρήστης τότε αναφέρθηκε στη συσκευασία η οποία ήταν αρκετά αποχρωματισμένη από το πρωτότυπο. Η εταιρία βέβαια ζήτησε συγγνώμη στο Χ και ομολόγησε ότι ο αποχρωματισμός ήταν μέρος ενός εργοστασιακού σφάλματος εκτύπωσης. Παρά το λάθος, καθησύχασαν τον πελάτη και ισχυρίστηκαν ότι τα πατατάκια είναι ασφαλή για κατανάλωση.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα