Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πώς να κόψετε το αβοκάντο σε 4 μέρη εύκολα και γρήγορα

ΑρχικήΟικιακάΠώς να κόψετε το αβοκάντο σε 4 μέρη εύκολα και γρήγορα
spot_img

Μια TikToker μοιράστηκε μια ιδιοφυή μέθοδο για κόψιμο αβοκάντο σε 4 μέρη.

Η Αμερικανίδα μαμά, αλλά και ιδρύτρια της μάρκας τροφίμων και τρόπου ζωής Kalejunkie, Nicole Modic, έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο να μοιράζεται με τους ακολούθους της στο TikTok διάφορα μυστικά που αφορούν το μεγάλο πάθος της: το φαγητό.

- Advertisement -

Πολύς κόσμος- ειδικά οι millennials- αγαπούν το αβοκάντο, αλλά συναντούν δυσκολία, όταν έρχεται η ώρα να το κόψουν. Ευτυχώς, η Modic έχει βρει έναν τρόπο να κόβει το αβοκάντο στα 4, εύκολα και γρήγορα, τον οποίο μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο TikTok.

https://www.tiktok.com/@kalejunkie/video/7150059180802608430?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Σύμφωνα με το βίντεο, για να προετοιμάσετε το αβοκάντο πρώτα κόψτε το κατά μήκος, στη συνέχεια γυρίστε το, κόψτε το ξανά και στρίψτε το αβοκάντο. Στη συνέχεια, σπάστε το αβοκάντο στα τέσσερα. Η φλούδα του σε γενικές γραμμές αφαιρείται «εύκολα», αλλά αν το αβοκάντο είναι αρκετά ώριμο, θα πρέπει να βγει και το κουκούτσι.

Πάμε να το δούμε βήμα βήμα:

  • Κόψτε το αβοκάντο κατά μήκος και αναποδογυρίστε το
  • Κόψτε το ξανά και στρίψτε το αβοκάντο
  • Σπάστε το στα τέσσερα και ξεφλουδίστε το
  • Το κουκούτσι και η φλούδα βγαίνουν εύκολα
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα