Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα Σπάει!!! Η συσκευασία ζυμαρικών με… «γεύση κομμωτικής»!

ΑρχικήΟικιακάΤα Σπάει!!! Η συσκευασία ζυμαρικών με… «γεύση κομμωτικής»!
spot_img

Ότι χτένισμα και αν έχεις είτε περμανάντ, είτε μακριά ίσια, μπούκλες, πλεξούδες, κυματιστά, αλογοουρές, όλα είναι ή μπορούν να γίνουν μακαρόνια!.

 Η καινοτόμα ιδέα του σχεδιασμού της συσκευασίας Ιταλικών ζυμαρικών, ανήκει στον Ρώσο σχεδιαστή γραφικών Nikita Konkin, που με αυτή την συσκευασία για μακαρόνια  κέρδισε βραβείο καινοτομίας στην διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασίας. Τι έκανε; Για κάθε είδος Pasta σκέφτηκε και το ανάλογο χτένισμα, άνοιξε «παράθυρο» στη συσκευασία έτσι ώστε να φαίνονται τα μακαρόνια και ζωγράφισε το πρόσωπο μία γυναίκας. Και ιδού το αποτέλεσμα.  Το κοφτό μακαρονάκι είναι χτένισμα άφρο, τα απλά σπαγγέτι ολόισια, τα φετουτσίνι κόμμωση ρετρό και διάφοροι ευρηματικοί παραλληλισμοί . Ταυτόχρονα είναι και ένας έξυπνος τρόπος να βλέπουν οι καταναλωτές το περιεχόμενο της συσκευασίας.  

Ο σχεδιαστής Nikita Konkin, είπε πως όταν δημιούργησε την μοναδική αυτή συσκευασία ήταν ερωτευμένος και ίσως αυτό τον επηρέασε ή μπορεί και να ήταν σύμπτωση. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο στόχος να τραβήξει την προσοχή του καταναλωτή στο ράφι επετεύχθη.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις απολαυστικές συσκευασίες ζυμαρικών του Nikita Konkin.

pasta.jpg (400×226)

pasta4.jpg (400×486)

pas.jpg (400×267)

macarro.jpg (400×249)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο