Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
11.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

To κόλπο για να μη σας πέφτει το κουτάλι μέσα στην κατσαρόλα όσο μαγειρεύετε

ΑρχικήΟικιακάTo κόλπο για να μη σας πέφτει το κουτάλι μέσα στην κατσαρόλα όσο μαγειρεύετε
spot_img

Ένα πολύ εύκολο κόλπο για να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά με χαμένα κουτάλια

Πόσες φορές δεν μας έχει πέσει το κουτάλι στο τηγάνι με το καυτό λάδι ή στην κατσαρόλα με την πηχτή μπεσαμέλ ενώ το αφήσαμε για λίγο στην άκρη προκειμένου να πιάσουμε κάτι άλλο;

Κι άντε να το πιάσεις μετά… που το φαγητό ζεματάει, αν βάλεις γάντι μπορεί και να το κάψεις και καταλήγεις να λερώσεις τελικά ένα ακόμη σκεύος προκειμένου να πιάσεις αυτό που έπεσε.

Διαβάστε ακόμη: Επιστήμονες τροφίμων: Αφήστε τη λαδόκολλα και απλά λαδώστε το ταψί!

Κι όμως υπάρχει ένα πολύ εύκολο κόλπο για να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά με χαμένα κουτάλια… Το λαστιχάκι!

Απλώς τυλίξτε ένα λαστιχάκι γύρω από το επάνω μέρος της λαβής του κουταλιού και στηρίξτε το στο πλάι της κατσαρόλας ή του τηγανιού. Το λάστιχο θα κολλήσει στο σκεύος στο πλάι, κρατώντας το κουτάλι σταθερά στη θέση του.

Διαβάστε ακόμη: Τι γίνεται με τη shein; Μετά το ζωντανό σκορπιό, παραγγελίες φθάνουν με σκουλήκια και κατσαρίδες (βίντεο)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο