Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
25.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τόσα χρόνια τρίβουμε το τυρί με λάθος τρόπο!

ΑρχικήΟικιακάΤόσα χρόνια τρίβουμε το τυρί με λάθος τρόπο!
spot_img

Ο σωστός τρόπος ήταν απλώς θέμα… κοινής λογικής

Κάθε τόσο μαθαίνουμε για κάποιες πρακτικές που αφορούν το καθαρισμό, την κουζίνα και το μαγείρεμα που φέρνει τα πάνω κάτω σε όσα κάναμε τόσα χρόνια ακολουθώντας το παράδειγμα της μαμάς ή της γιαγιάς.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μία άλλη μία. Αφορά το τρίψιμο του τυριού για τα μακαρόνια στον τρίφτη που είναι μάλιστα πιο γρήγορη και λιγότερο επιβαρυντική για τις αρθρώσεις των χεριών μας!

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από βιντεάκια που μας διδάσκουν τον σωστό και τόσο προφανή τρόπο τριψίματος του τυριού. Και τι δείχνουν; Ότι αντίθετα με αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια, δεν κρατάμε τον τρίφτη σε κάθετη θέση αλλά τον ξαπλώνουμε σε ένα πιάτο ή μία επιφάνεια κοπής.

Το τυρί τρίβεται γρηγορότερα με ευκολότερη για εμάς κίνηση και το σημαντικότερο μένει μέσα στον τρίφη ώστε να μπορούμε να το μεταφέρουμε πάνω από τη μακαρονάδα μας!

Η μέθοδος αυτή στηρίζεται στο γεγονός ότι δε χρειάζεται να βάλουμε μυική δύναμη αρκεί το βάρος του σώματός μας. Είναι δηλαδή κοινή λογική!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Διασταυρούμενη επιμόλυνση: Ανακάλυψη-σταθμός για την βιομηχανία – Τεχνολογία εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα από τις επιφάνειες

Η διασταυρούμενη μόλυνση, είτε πρόκειται για φυσικά αλλεργιογόνα, μη αποκαλυπτόμενα αλλεργιογόνα ή αναποτελεσματικές διαδικασίες υγιεινής, δημιουργεί σημαντικό κίνδυνο για τους μεταποιητές τροφίμων

Τρώγοντας χρυσό και άλλα βαρέα μέταλλα – Ανάλυση ασφάλειας τροφίμων

Τελικά, είναι όλα τα βαρέα μέταλλα επιβλαβή ή είναι απλά θέμα χημείας;

Προσοχή: Και στην Ελλάδα πωλούνται τα επικίνδυνα πατατάκια – Update της ειδοποίησης RASFF

Η μία μετά την άλλη 18 χώρες ανακαλούν από την αγορά Nacho με τυρί.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο