Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
11.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τόσα χρόνια τρίβουμε το τυρί με λάθος τρόπο!

ΑρχικήΟικιακάΤόσα χρόνια τρίβουμε το τυρί με λάθος τρόπο!
spot_img

Ο σωστός τρόπος ήταν απλώς θέμα… κοινής λογικής

Κάθε τόσο μαθαίνουμε για κάποιες πρακτικές που αφορούν το καθαρισμό, την κουζίνα και το μαγείρεμα που φέρνει τα πάνω κάτω σε όσα κάναμε τόσα χρόνια ακολουθώντας το παράδειγμα της μαμάς ή της γιαγιάς.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μία άλλη μία. Αφορά το τρίψιμο του τυριού για τα μακαρόνια στον τρίφτη που είναι μάλιστα πιο γρήγορη και λιγότερο επιβαρυντική για τις αρθρώσεις των χεριών μας!

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από βιντεάκια που μας διδάσκουν τον σωστό και τόσο προφανή τρόπο τριψίματος του τυριού. Και τι δείχνουν; Ότι αντίθετα με αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια, δεν κρατάμε τον τρίφτη σε κάθετη θέση αλλά τον ξαπλώνουμε σε ένα πιάτο ή μία επιφάνεια κοπής.

Το τυρί τρίβεται γρηγορότερα με ευκολότερη για εμάς κίνηση και το σημαντικότερο μένει μέσα στον τρίφη ώστε να μπορούμε να το μεταφέρουμε πάνω από τη μακαρονάδα μας!

Η μέθοδος αυτή στηρίζεται στο γεγονός ότι δε χρειάζεται να βάλουμε μυική δύναμη αρκεί το βάρος του σώματός μας. Είναι δηλαδή κοινή λογική!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο