Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

500 αγελάδες νεκρές σε μεγάλη φάρμα στην Ελβετία

ΑρχικήPicksNews Line500 αγελάδες νεκρές σε μεγάλη φάρμα στην Ελβετία
spot_img

Κάποια από τα ζώα υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα ή δηλητηριάστηκαν από τους καπνούς της μεγάλης φωτιάς και χρειάστηκε να τους γίνει ευθανασία.

Περισσότερα από 500 ζώα, κυρίως αγελάδες και μοσχάρια, σκοτώθηκαν όταν ξέσπασε μια τεράστια πυρκαγιά σε αγρόκτημα, στην κοινότητα Μποτένς της δυτικής Ελβετίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ένας άνθρωπος που κατοικούσε στο κτίριο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, αγνοείται, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του καντονιού Βο.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες, οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να βγάλουν από τον στάβλο περίπου πενήντα από τα ζώα του κοπαδιού, καθώς και μερικά αγροτικά μηχανήματα που φυλάσσονταν στον ίδιο χώρο.

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά γύρω στις 03.35 (ώρα Ελλάδας) και στην περιοχή έσπευσε μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών οχημάτων με δύναμη 60 πυροσβεστών.

Ένας γείτονας που μίλησε στον ενημερωτικό ιστότοπο «24 Heures» είπε ότι «άκουγε τα ζώα να μουγκανίζουν τη νύχτα, ήταν φριχτό».

Κάποια από τα ζώα υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα ή δηλητηριάστηκαν από τους καπνούς και χρειάστηκε να τους γίνει ευθανασία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα φυτοφάρμακα – Μεγάλη πανελλαδική έρευνα

Ασφάλεια φυτοφαρμάκων στις ελληνικές φυτικές τροφές από την σκοπιά του καταναλωτή.

Θανατηφόρο περιστατικό οδήγησε τους επιστήμονες στην ανακάλυψη νέου βακτηρίου που προσβάλλει τα τρόφιμα  

Το «νέο» βακτήριο μπορεί να επιβιώσει σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες ζέστης ή κρύου

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο