Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2024
14.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Picks

Έλεγχος τροφίμων: Η νέα πραγματικότητα της εικονικής αξιολόγησης

Ελεγκτές και αξιολογητές τάσσονται υπέρ της συνέχισης των ελέγχων εξ αποστάσεως

Ο πόλεμος της σαμπάνιας: Η Ρωσία κηρύσσει προσωρινή ανακωχή

Οι Ρώσοι αναστέλλουν τον νόμο για την ετικέτα σαμπάνιας που είχε εξοργίσει τους Γάλλους

Kellogg’s: υποχωρεί η διοίκηση – συνεχίζεται η απεργία για 3η εβδομάδα

Η Kellogg’s καλεί σε νέες διαπραγματεύσεις τους εργαζομένους ώστε να λήξει η απεργία διαρκείας

McDonald’s ΗΠΑ: Οι βιασμοί, τα “χουφτώματα” και οι αγωγές

24 Απεργία των εργαζομένων που αντιδρούν στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση της PwC Ελλάδας

Π. Κουρής: «Η διαχείριση της διαφθοράς και της δωροδοκίας είναι ένας ευαίσθητος όσο και νευραλγικός τομέας»

Σκλαβενίτης: Και στη Λάρισα το eMarket της “Σκλαβενίτης”

Επέκταση σε νέες περιοχές έως το τέλος του έτους

Pop Market: Ο νέος παίχτης στο delivery παντοπωλείου

Η Ελληνική startup στο «σκοτεινό μοντέλο παντοπωλείου»

Αμπελοκαλλιέργειες: Οι νικητές και οι ηττημένοι από την κλιματική αλλαγή

Μήπως ήρθε το τέλος του εκλεκτού κρασιού; Το καλό κρασί είναι ένα γεωργικό προϊόν με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που το καθιστούν ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ένα μεταβαλλόμενο...

“Nutri Salad Bars”: Το «φαγητό» των φοιτητών διακρίθηκε στο “ECOTROPHELIA EUROPE 2021”

Η καινοτομία των φοιτητών του ΕΜΠ

Όζον: Η νέα πρακτική απολύμανσης φρούτων και λαχανικών

Όλες οι πληροφορίες για την εφαρμογή όζοντος στη βιομηχανία τροφίμων

Η τροποποίηση της ΚΥΑ για την κατανομή των βοσκοτόπων

Ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ

Απίστευτο: Τι βρήκαν τρείς καταναλωτές μέσα σε πατατάκια

Όταν η γραμμή παραγωγής έχει τα… «ψυχολογικά» της

Συνάντηση Λιβανού με τον Γενικό Διευθυντή του FAO

Οι επενδυτικές ευκαιρίες στην αγροδιατροφή και ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον πρωτογενή τομέα

ΗΠΑ: Ιταλικό σαλάμι ύποπτο για τη νέα επιδημία σαλμονέλας

Το 80% όσων έχουν μολυνθεί, είναι κάτω από 18 ετών

Κρόκος Κοζάνης: Ο «κόκκινος θησαυρός» στα καλύτερα του!

H φετινή χρονιά είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών

“Souvla”: Ελληνική αλυσίδα εστιατορίων στις ΗΠΑ σερβίρει και vegan αρνί

Σχεδόν ίδιο με το συμβατικό, ακόμα και στην … μυρωδιά!

ORGANIC 3S Α.Ε : Θέση εργασίας για Γεωπόνο/ Τεχνολόγο/Χημικό τροφίμων

Η Ελληνική εταιρεία παραγωγής τροφίμων και εμπορίου βιολογικών προϊόντων ORGANIC 3S Α.Ε., αναζητά υποψήφιο με πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμονα Τροφίμων/ Τεχνολόγου Τροφίμων/ Χημικού / Χημικού...

Κρασί: Όλα όσα προβλέπει η υποχρεωτική σήμανση στην ΕΕ το 2022

Ψηφιακή πλατφόρμα, όπου οι παραγωγοί θα μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους “Ε-ετικέτες”

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Ανακαλούνται ήδη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα – Ίσως είναι αποθέματα προηγούμενων ετών

Η αγορά έχει γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικες σοκολάτες, όμως ήδη άρχισαν να ανακαλούνται...

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο