Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Επιλεγμένα άρθρα
Συνάντηση Λιβανού με τον Γενικό Διευθυντή του FAO
ΗΠΑ: Ιταλικό σαλάμι ύποπτο για τη νέα επιδημία σαλμονέλας
Κρόκος Κοζάνης: Ο «κόκκινος θησαυρός» στα καλύτερα του!
“Souvla”: Ελληνική αλυσίδα εστιατορίων στις ΗΠΑ σερβίρει και vegan αρνί
ORGANIC 3S Α.Ε : Θέση εργασίας για Γεωπόνο/ Τεχνολόγο/Χημικό τροφίμων
Η «Ηρωίδα του Ψωμιού»: Έφτιαξε ψωμί χωρίς γλουτένη και αλλεργιογόνα, για να βοηθήσει τον γιο της
Κρασί: Όλα όσα προβλέπει η υποχρεωτική σήμανση στην ΕΕ το 2022
Bar code: Κοντεύει τα 50 και δίνει τη σκυτάλη στους… “απογόνους” του !
EFSA: Αξιολόγηση για τον κίνδυνο εξάπλωσης βακτηρίων κατά τη μεταφορά ζώων
Σκλαβενίτης: Ποια καταστήματα και γιατί θα είναι από σήμερα κλειστά
Φάκελος “Ακρυλαμίδιο”: Η επικίνδυνη ουσία σε πατάτες και αμυλούχα
Αστοχία Προϊόντος: Η σημασία της ειλικρινούς συγνώμης στον θυμωμένο καταναλωτή
Alert: Και στην Ελλάδα τα επικίνδυνα noodles
Κρασί: Βασικές γνώσεις για… αρχάριους
Ελληνικό ελαιόλαδο: Το 60% των νοικοκυριών χρησιμοποιούν δικό τους ή από γνωστούς!
Πόσα και ποια ελληνικά προϊόντα έφαγαν “πόρτα” από τον FDA για εξαγωγή στις ΗΠΑ
Η Ε.Ε. έδωσε το πράσινο φως για το φυτικό αυγό JUST Egg
Nutrinform: Το αντίπαλο δέος του Nutriscore που δημιούργησαν οι Ιταλοί
Προσοχή -ΕΦΕΤ: Ανάκληση κατεψυγμένου κοτόπουλου, γνωστής εταιρείας λόγω σαλμονέλας
Μήνυση 5 εκατ. δολαρίων κατά της Kellogg’s για παραπλανητικές ετικέτες
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας