Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2025
26.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ISO23662:2021

spot_img

cibum team

Το ISO23662:2021 καθορίζει τους ορισμούς και τα τεχνικά κριτήρια – χαρακτηριστικά που πρέπει να πληρούνται για τα τρόφιμα και τα συστατικά τροφίμων που είναι κατάλληλα για χορτοφάγους ή αμιγώς χορτοφάγους, καθώς και για τους κανόνες επισήμανσης και χρήσης σχετικών ισχυρισμών.

Εφαρμόζεται σε συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων (B2B), στο εμπόριο τροφίμων και στην επισήμανση και τους ισχυρισμούς στα τρόφιμα. Οι ορισμοί και τα τεχνικά κριτήρια ισχύουν μόνο μετά τη συγκομιδή / συλλογή.

- Advertisement -

Στο πεδίο εφαρμογής του δεν εμπίπτουν κοινωνικοοικονομικά ζητήματα (π.χ. δίκαιο εμπόριο, καλή μεταχείριση των ζώων), θρησκευτικές πεποιθήσεις, θέματα ασφάλειας τροφίμων, περιβαλλοντικής διαχείρισης και τα χαρακτηριστικά των υλικών συσκευασίας.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί το ψωμί χαλάει τόσο γρήγορα; Το λάθος που κάνουμε

Εάν το ψωμί σας δεν αποθηκευτεί σωστά, μπορεί να συσσωρεύσει υγρασία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα