Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βραβεία

Έλληνας ο καλύτερος Ευρωπαίος ελαιοπαραγωγός

Με τη σπάνια διάκριση του «Καλύτερου Ελαιοπαραγωγού της Ευρώπης» τιμήθηκαν οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO).

Α. Φιλακουρίδης (ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ): «Εστίαση στην υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που ζητά ο Έλληνας Καταναλωτής»

Ο εμπορικός Διευθυντής της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, μίλησε στο Cibum για την διάκριση της εταιρείας στα FEA 2023, αλλά και για τον δρόμο της εταιρείας προς την κορυφή.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards 2023

Διακρίσεις στις κατηγορίες Υλικά & Τεχνολογία Συσκευασίας, Διαφημιστική καμπάνια για τον καταναλωτή, και Γεύματα & Σνακ.

Platinum και Χρυσές διακρίσεις για την ΠΙΝΔΟΣ

Στα Meat Awards 2023.

Προθεσμία υποψηφιοτήτων στα Coffee Business Awards 2023

Η διοργάνωση-θεσμός του χώρου του καφέ και της καφεστίασης επιστρέφει δυναμικά.

ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και ALGOSYSTEMS διέπρεψαν στα ΔΕΗ BITE Awards 2023

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού επενδύει διαρκώς σε τεχνολογίες αιχμής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Οργανισμών.

Γ. Καρβούνη (Ecolab): “Προστατεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας: Nερό, τρόφιμα, περιβάλλον”

Η Ecolab με μακρά ιστορία στην καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος κέρδισε δύο χρυσά βραβεία στα food Experts’ Awards.

Agrino: Κάθε λανσάρισμα και ένα Βραβείο Σχεδιασμού Συσκευασίας

To brand οικολογικών καθαριστικών Ecover βρέθηκε στο Vegan Life Festival Athens στην Τεχνόπολη, συγκεντρώνοντας και φέτος στο περίπτερο του πλήθος επισκεπτών της vegan κουλτούρας και όχι μόνο!

ΠΙΝΔΟΣ: Κορυφαίες διακρίσεις στα Packaging και στα Supermarket Awards 2023

Το κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής σε βιώσιμη συσκευασία κέρδισε συνολικά 4 βραβεία.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: 2 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία στα Super Market Awards 2023 και Packaging Awards 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με σημαντικές διακρίσεις στις διοργανώσεις κλαδικών βραβείων που αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον χώρο του F&B.

Ε. Καραγιάννη (ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ): Η στρατηγική της κορυφής και η συμμετοχή στα Food Experts’ Awards

Η Εμπορική διευθύντρια της εταιρείας “Κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ” μίλησε στο Cibum, για τη στρατηγική της εταιρείας που την έχει ανεβάσει στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης, των Ελλήνων καταναλωτών.

Δέκα διακρίσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα SuperMarketAwards 2023

Επιβεβαίωση της αφοσίωσης σε εργαζόμενους και καταναλωτές.

Αγρότης της Καστοριάς ο καλύτερος βιοκαλλιεργητής της Ευρώπης!

Ο Θωμάς Μόσχος στην "κορυφή" της ευρωπαϊκής βιοκαλλιέργειας με την καθετοποιημένη βιολογική κτηνοτροφική και τυροκομική μονάδα "Φάρμα Μόσχου" στην Καστοριά.

ΓΑΛΟΤΥΡΙ Π.Ο.Π. ΡΟΥΣΣΑΣ: Στην κορυφή του κόσμου στα Great Taste Supreme Champion 2023

109 Χώρες, 14.195 προϊόντα, μία μόνο θέση στην κορυφή για το Γαλοτύρι ΠΟΠ Ρούσσας.

Διπλή διάκριση για το Ταλαγάνι Αποστόλου σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας

Αναγνώριση για το μοναδικό τυρί με τη μαστιχωτή υφή και τις πινελιές δυόσμου.

Γ. Λάμπρου (AGROLOGIKA): Η συνεχής αξιολόγηση «κλειδί» προς την επιτυχία

H συμμετοχή στα FEA 2023 ήταν μία ευκαιρία για την AGROLOGIKA να αξιολογηθεί για το έργο της, είπε σε συνέντευξη στο cibum, ο Γενικός Διευθυντής της κορυφαίας εταιρείας υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων στη βιομηχανία τροφίμων.

Διακρίσεις κορυφής για την ΗΠΕΙΡΟΣ στα Olymp Taste Awards και Great Taste Awards 2023

Χρυσό Βραβείο στην ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή.

Χ. Πάνου (Goody’s/Everest): «Στόχος μας η παροχή ποιοτικού και ασφαλούς φαγητού για όλους»

Mε αφορμή τη διάκριση του ομίλου Goody’s/Everest με δύο Gold Βραβεία στα FEA2023 η Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας, Χριστίνα Πάνου, μίλησε στο Cibum για την σημασία της ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης των εργαζομένων.

Μ. Κοντογιάννης (HELLAMCO): Ο επιστημονικός εξοπλισμός εργαστηρίων και εστίασης πρέπει να εξελίσσεται

Η εταιρεία επιστημονικού εξοπλισμού εργαστηρίων και εστίασης κέρδισε δύο Gold βραβεία στα Food expert’s Awards 2023.

Δ. Γρίβας (Κουλουράδες) – To success story και η συμμετοχή στα βραβεία Food Experts’ Awards 2023

Το απόλυτα καινοτόμο consept «κουλουράδες» κέρδισε βραβείο silver στην κατηγορία Food Innovation Stand Οut  και όχι άδικα.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο