Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
27.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πενταπλή διάκριση για την ΗΠΕΙΡΟΣ σε 2 διεθνείς διαγωνισμούς

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΠενταπλή διάκριση για την ΗΠΕΙΡΟΣ σε 2 διεθνείς διαγωνισμούς
spot_img

Διακρίσεις των προϊόντων της ΗΠΕΙΡΟΣ στους διαγωνισμούς International Cheese and Dairy Awards 2024 και Olymp Awards 2024.

Δύο πλατινένια και τρία χρυσά βραβεία απέσπασε η ΗΠΕΙΡΟΣ σε δύο υψηλού κύρους διεθνείς διαγωνισμούς, με τα προϊόντα της να αναγνωρίζονται άλλη μια φορά για την κορυφαία ποιότητά τους και να επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους ως άξιοι εκπρόσωποι της ελληνικής τυροκομικής παράδοσης.

Αναλυτικά, τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ απέσπασαν από ένα Χρυσό Βραβείο στον διαγωνισμό  International Cheese and Dairy Awards 2024. Πρόκειται για έναν κορυφαίο διαγωνισμό ο οποίος διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1897 και συγκεντρώνει παραγωγούς τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων παγκόσμιας κλάσης. Κάθε χρόνο οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 5.500 και η αξιολόγηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων γίνεται μέσω της όρασης, της όσφρησης, της γεύσης, της αφής και της ακοής.

Οι επιτυχίες για την ΗΠΕΙΡΟΣ συνεχίστηκαν και στον διεθνή διαγωνισμό  Olymp Awards 2024 με τρεις διακρίσεις συνολικά. Συγκεκριμένα,  η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή κατέκτησαν από ένα Πλατινένιο Βραβείο, ενώ η  ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ έλαβε το Χρυσό Βραβείο. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, η αξιολόγηση των προϊόντων πραγματοποιείται από γνωστούς και διακεκριμένους chef μέσω τυφλής δοκιμής, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο, εξασφαλίζοντας τη διαφάνεια και αμεροληψία των αποτελεσμάτων.

«Οι πέντε νέες αυτές διακρίσεις συνιστούν έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών μας για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, πλούσιων σε γεύση και διατροφική αξία, που βασίζονται στην παράδοση της ελληνικής τυροκομίας και τα οποία κάθε χρόνο κερδίζουν επάξια μια θέση στο τραπέζι όλο και περισσότερων Ελλήνων και ξένων καταναλωτών», ανέφερε η Μαρία Γιαννακοπούλου, Marketing Director της ΗΠΕΙΡΟΣ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Α. Ζαμπέλας (ΕΦΕΤ) για τις ετικέτες τροφίμων: “Η γνώση είναι δύναμη”

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Ναι» στη χρήση των όρων μπιφτέκι και μπριζόλα στα προϊόντα φυτικής προέλευσης

Οι όροι που παραδοσιακά συνδέονται με το κρέας δεν μπορούν να αποκλειστούν από την περιγραφή των vegan προϊόντων, έκρινε το δικαστήριο

Νοθευμένο το 80% του μελιού – Μελισσοκομικά site διαφημίζουν φρουκτόζη που δεν ανιχνεύεται στους ελέγχους!

Η νοθεία μελιού έχει γίνει επιστήμη! Κώδωνας κινδύνου από τους Ευρωπαίους μελισσοκόμους.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο