Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
28.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TFT Tesco Food Technology

ΑρχικήΠρομηθευτέςTFT Tesco Food Technology
spot_img

Η TFT έχει έρθει στην πρώτη θέση στην προτίμηση των επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και ποτών, λόγω της αφοσίωσής της στην τεχνολογική εξέλιξη σε συνδυασμό με το πάθος της δουλειάς μας για τη διασφάλιση ποιότητας. Η αποστολή μας είναι να εξελίσσουμε τους πελάτες μας, κατανοώντας ταυτόχρονα τις ανάγκες τους και προωθώντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Στην TFT έχουμε τη δυνατότητα της ολοκληρωμένης ανάληψης ενός έργου, ξεκινώντας από το στάδιο της μελέτης/σχεδιασμού, για την προσθήκη μιας τεχνολογικής εξέλιξης σε μια γραμμή παραγωγής και φτάνοντας ακόμα και μέχρι τη δημιουργία ενός ολόκληρου εργοστασίου.

Σκοπός μας είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες μας, αλλά και τον πιο αυστηρό κριτή της προσπάθειας όλων μας: Τον τελικό καταναλωτή, που απολαμβάνει τρόφιμα που έχουν παραχθεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές και έχουν ελεγχθεί σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, με το χαμηλότερο δυνατόν αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Τα στοιχεία που κάνουν τις ολοκληρωμένες λύσεις μας να ξεχωρίζουν

  • Εμπειρία 59 ετών
  • Συνεχής εκπαίδευση επιστημονικού προσωπικού
  • Αποκλειστική συνεργασία με τους μεγαλύτερους προμηθευτικούς οίκους
  • Οργανωμένο service – Άμεσες λύσεις σε επείγοντα περιστατικά με κατά τόπους επισκέψεις
  • Κορυφαίες συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Παρακαταθήκη ανταλλακτικών / αρχεία των εγκαταστάσεων και των μηχανημάτων

Εξοπλισμός

Στην TFT προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα από στοιχεία ενός συστήματος (components), και μονάδες, εξετάζοντας πρώτα τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες του πελάτη, στα δικά του προϊόντα και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί. Γνωρίζοντας τη φύση και τα στάδια του κύκλου ζωής των παραγόμενων προϊόντων, δεν προτείνουμε απλά ένα μοντέλο, αλλά και τη θέση και το ρόλο που πρέπει να έχει, για να αποδίδει τα μέγιστα στην κάθε μονάδα παραγωγής.

Υπηρεσίες

Παρακολουθώντας κάθε καινοτομία στον τομέα μας, διακρινόμαστε για την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα. Με την εφαρμογή της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας στην παραγωγική διαδικασία, με την παράλληλη μείωση του κόστους.

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά από Υπηρεσίες:

Τεχνική Υποστήριξη

Προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε όλα τα στάδια εκτέλεσης ενός έργου, παρέχοντας τα κατάλληλα εξαρτήματα ή ανταλλακτικά για υπάρχουσες ή νέες γραμμές παραγωγής, ενώ απασχολούμε έμπειρο τεχνικό προσωπικό για την συντήρηση εγκαταστάσεων και συστημάτων αυτοματισμού.

Μελέτη εκτέλεσης έργου

Στην TFT έχουμε τις γνώσεις να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τη δημιουργία, τον εκσυγχρονισμό ή τη βελτίωση μιας παραγωγικής μονάδας γάλακτος, τυριού, παγωτού, βουτύρου, χυμού και μπίρας.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ακόμα και μια προηγμένη παραγωγική μονάδα έχει συνήθως περιθώρια βελτίωσης.
Οι προτάσεις μας στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, στην αύξηση της ασφάλειας για το ανθρώπινο δυναμικό και στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων για τους πελάτες μας.

Αξιολόγηση Μονάδων

Προχωράμε σε αξιολογήσεις μονάδων με σκοπό να προτείνουμε λύσεις που οδηγούν στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, τη βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Μετρήσεις Παραγωγικότητας

Αναλαμβάνουμε την ποσοστιαία μέτρηση της συνολικής παραγωγικότητας μιας μονάδας. Έτσι, οι πελάτες μας γνωρίζουν ακριβώς το πόσο παραγωγική είναι η μονάδα παραγωγής τους και πού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Διαβάστε περισσότερα για την TFT πατώντας ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθροGrill Market
Επόμενο άρθροArC LABORATORIES A.E.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.

Εφαρμογή smartphone ελέγχει τα τρόφιμα για χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο

Δείτε πόσα νιτρώδη άλατα περιέχουν τα τρόφιμά σας με... μια φωτογραφία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα