Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024
22.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BIOLAB

spot_img

Τα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια Έρευνας , αναλύσεων και ελέγχου ποιότητας BIOLAB ιδρύθηκαν το 2001 και διαθέτουν σήμερα τρία εργαστήρια στην Άρτα, Ιωάννινα και Πάτρα. Ως βασικός σκοπός λειτουργίας τους είναι η κάλυψη των αναγκών της αγοράς στον ευαίσθητο τομέα της επιστήμης τροφίμων των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες σε όλο το φάσμα της γεωργίας, η εξυπηρέτηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας όπως και στον τομέα των καλλυντικών και υλικών και προϊόντων κοινής χρήσης και LABELLING .

Είναι διαπιστευμένα με το Πρότυπο ΙSO 17025 σε περισσότερες από 300 διαφορετικές παραμέτρους και Πιστοποιημένα με GMP , αναγνωρισμένα από τον ΕΦΕΤ, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης , τον ΕΛΓΟ και τον ΕΟΦ. Είναι στη επίσημη λίστα μέλους του IDF MILK, του IFU, του ALOE SCIENCE COUNCIL και στην επίσημη λίστα αναγνωρισμένων εργαστηρίων στην Ιαπωνία και Ρωσία και πιστοποιημένο από τον Αραβικό οργανισμό HALAL.

Τα εργαστήρια διαθέτουν τμήματα αναλύσεων τροφίμων, VEGAN, ζωοτροφών, μετανάστευσης υλικών , καλλυντικών και αντισηπτικών, τμήμα νερού, λυμάτων, περιβαλλοντικών δειγμάτων, βιοαερίου. Ανοσοχημικό και Μοριακό τμήμα. Τμήμα χρωματογραφίας και μάζας αναλύσεων τροφίμων, νερού, λυμάτων. Τμήμα labelling και νομοθεσίας, MSDS, παράστασης χημικού και δειγματοληψίες τροφίμων, νερού και περιβαλλοντικών δειγμάτων, αέρα, επιφανειών, σφάγειων και υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.

Είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θρεπτικά; Είναι ασφαλής η χρήση λαδόκολλας; Ο Επιστήμονας τροφίμων Ν. Γδοντέλης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού

Σε κρίσιμα ερωτήματα καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απάντησε ο επιστήμονας τροφίμων Νίκος Γδοντέλης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο