Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BIOLAB

spot_img

Τα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια Έρευνας , αναλύσεων και ελέγχου ποιότητας BIOLAB ιδρύθηκαν το 2001 και διαθέτουν σήμερα τρία εργαστήρια στην Άρτα, Ιωάννινα και Πάτρα. Ως βασικός σκοπός λειτουργίας τους είναι η κάλυψη των αναγκών της αγοράς στον ευαίσθητο τομέα της επιστήμης τροφίμων των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες σε όλο το φάσμα της γεωργίας, η εξυπηρέτηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας όπως και στον τομέα των καλλυντικών και υλικών και προϊόντων κοινής χρήσης και LABELLING .

Είναι διαπιστευμένα με το Πρότυπο ΙSO 17025 σε περισσότερες από 300 διαφορετικές παραμέτρους και Πιστοποιημένα με GMP , αναγνωρισμένα από τον ΕΦΕΤ, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης , τον ΕΛΓΟ και τον ΕΟΦ. Είναι στη επίσημη λίστα μέλους του IDF MILK, του IFU, του ALOE SCIENCE COUNCIL και στην επίσημη λίστα αναγνωρισμένων εργαστηρίων στην Ιαπωνία και Ρωσία και πιστοποιημένο από τον Αραβικό οργανισμό HALAL.

Τα εργαστήρια διαθέτουν τμήματα αναλύσεων τροφίμων, VEGAN, ζωοτροφών, μετανάστευσης υλικών , καλλυντικών και αντισηπτικών, τμήμα νερού, λυμάτων, περιβαλλοντικών δειγμάτων, βιοαερίου. Ανοσοχημικό και Μοριακό τμήμα. Τμήμα χρωματογραφίας και μάζας αναλύσεων τροφίμων, νερού, λυμάτων. Τμήμα labelling και νομοθεσίας, MSDS, παράστασης χημικού και δειγματοληψίες τροφίμων, νερού και περιβαλλοντικών δειγμάτων, αέρα, επιφανειών, σφάγειων και υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθροAGENT Laboratories
Επόμενο άρθροVELTIA LABS FOR LIFE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα