Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2025
33.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BIOLAB

spot_img

Τα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια Έρευνας , αναλύσεων και ελέγχου ποιότητας BIOLAB ιδρύθηκαν το 2001 και διαθέτουν σήμερα τρία εργαστήρια στην Άρτα, Ιωάννινα και Πάτρα. Ως βασικός σκοπός λειτουργίας τους είναι η κάλυψη των αναγκών της αγοράς στον ευαίσθητο τομέα της επιστήμης τροφίμων των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες σε όλο το φάσμα της γεωργίας, η εξυπηρέτηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας όπως και στον τομέα των καλλυντικών και υλικών και προϊόντων κοινής χρήσης και LABELLING .

Είναι διαπιστευμένα με το Πρότυπο ΙSO 17025 σε περισσότερες από 300 διαφορετικές παραμέτρους και Πιστοποιημένα με GMP , αναγνωρισμένα από τον ΕΦΕΤ, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης , τον ΕΛΓΟ και τον ΕΟΦ. Είναι στη επίσημη λίστα μέλους του IDF MILK, του IFU, του ALOE SCIENCE COUNCIL και στην επίσημη λίστα αναγνωρισμένων εργαστηρίων στην Ιαπωνία και Ρωσία και πιστοποιημένο από τον Αραβικό οργανισμό HALAL.

Τα εργαστήρια διαθέτουν τμήματα αναλύσεων τροφίμων, VEGAN, ζωοτροφών, μετανάστευσης υλικών , καλλυντικών και αντισηπτικών, τμήμα νερού, λυμάτων, περιβαλλοντικών δειγμάτων, βιοαερίου. Ανοσοχημικό και Μοριακό τμήμα. Τμήμα χρωματογραφίας και μάζας αναλύσεων τροφίμων, νερού, λυμάτων. Τμήμα labelling και νομοθεσίας, MSDS, παράστασης χημικού και δειγματοληψίες τροφίμων, νερού και περιβαλλοντικών δειγμάτων, αέρα, επιφανειών, σφάγειων και υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δύο στα τρία ψάρια και 4 στα 10 αυγά περιέχουν “Για Πάντα Χημικά” – Έκθεση της ΜΚΟ Générations futures

"Εκτεταμένη μόλυνση" τροφίμων από τα αποκαλούμενα "παντοτινά χημικά" (PFAS), καταγγέλλει η μκο Générations futures

Καταναλώνεις έτοιμες σαλάτες; Μάθε για τον κίνδυνο Τοξοπλάσμωσης – Τι έδειξε πανευρωπαϊκή μελέτη

Ανίχνευση Toxoplasma gondii σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες: Πανευρωπαϊκή μελέτη εκτίμησης κινδύνου

Το πρώτο παγωτό στον κόσμο Plant Based είναι ελληνικό! Ανακοινώθηκε επένδυση άνω του 1 εκ. ευρώ

Στρατηγική επένδυση από το SPOROS Platform στην Plan(e)t Foods για διεθνή ανάπτυξη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα