Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BIOLAB

spot_img

Τα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια Έρευνας , αναλύσεων και ελέγχου ποιότητας BIOLAB ιδρύθηκαν το 2001 και διαθέτουν σήμερα τρία εργαστήρια στην Άρτα, Ιωάννινα και Πάτρα. Ως βασικός σκοπός λειτουργίας τους είναι η κάλυψη των αναγκών της αγοράς στον ευαίσθητο τομέα της επιστήμης τροφίμων των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες σε όλο το φάσμα της γεωργίας, η εξυπηρέτηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας όπως και στον τομέα των καλλυντικών και υλικών και προϊόντων κοινής χρήσης και LABELLING .

Είναι διαπιστευμένα με το Πρότυπο ΙSO 17025 σε περισσότερες από 300 διαφορετικές παραμέτρους και Πιστοποιημένα με GMP , αναγνωρισμένα από τον ΕΦΕΤ, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης , τον ΕΛΓΟ και τον ΕΟΦ. Είναι στη επίσημη λίστα μέλους του IDF MILK, του IFU, του ALOE SCIENCE COUNCIL και στην επίσημη λίστα αναγνωρισμένων εργαστηρίων στην Ιαπωνία και Ρωσία και πιστοποιημένο από τον Αραβικό οργανισμό HALAL.

Τα εργαστήρια διαθέτουν τμήματα αναλύσεων τροφίμων, VEGAN, ζωοτροφών, μετανάστευσης υλικών , καλλυντικών και αντισηπτικών, τμήμα νερού, λυμάτων, περιβαλλοντικών δειγμάτων, βιοαερίου. Ανοσοχημικό και Μοριακό τμήμα. Τμήμα χρωματογραφίας και μάζας αναλύσεων τροφίμων, νερού, λυμάτων. Τμήμα labelling και νομοθεσίας, MSDS, παράστασης χημικού και δειγματοληψίες τροφίμων, νερού και περιβαλλοντικών δειγμάτων, αέρα, επιφανειών, σφάγειων και υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα