Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TUV AUSTRIA Food Allergens Laboratory

spot_img

Τα Food Allergens Laboratories, αποτελούνται από 4 ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών, τρία στην Ελλάδα, και ένα στην Κύπρο. Η εταιρία εφαρμόζει διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας σε συμμόρφωση με το πρότυπο EN ISO 9001. Οι πραγματοποιούμενες εργαστηριακές αναλύσεις είναι σύμφωνες με το πρότυπο ISO 17025:2017 και αναγνωρισμένες από τον ΕΣΥΔ με το πεδίο διαπίστευσης να διευρύνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Το εργαστήριο είναι αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (COI), την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βιομηχανίας Ελαιοτριβείων (FEDIOL) και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γαλακτοκομικών Προϊόντων (FIL-IDF). Εκτός από την πραγματοποίηση μεγάλου εύρους εργαστηριακών δοκιμών (χημικές, ανοσοχημικές, μοριακές και μικροβιολογικές), το εργαστήριο δραστηριοποιείται παράλληλα στην εμπορία παντός είδους εξοπλισμού και αναλώσιμων ελέγχου ποιότητας, τόσο για τις επιχειρήσεις τροφίμων και ιδιωτικών εργαστηρίων, όσο και για τις ανάγκες ερευνητικών φορέων και εργαστηρίων παραγωγής καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας οίκων του εξωτερικού (πχ Neogen, Megazyme, Operon, Accumax, Biosan, Biomedal, Generon κα) εξειδικευόμαστε στα συστήματα ταχείας διάγνωσης ποικίλων αναλυτικών παραμέτρων.

Στο εργαστήριο της Κύπρου, λειτουργεί τμήμα παραγωγής Πιστοποιημένων Υλικών Αναφοράς (CRMs) και Ειδικών Μιγμάτων Αλάτων (QuEChERS) τα οποία και εμπορευόμαστε διεθνώς καλύπτοντας τις ανάγκες διάφορων εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου των επιχειρήσεων τροφίμων αλλά και λοιπών ιδιωτικών και δημόσιων αναλυτικών εργαστηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.

Ποιες χαρτοπετσέτες περιέχουν καρκινογόνες και τοξικές ουσίες – Ευρήματα μελετών

Οι χαρτοπετσέτες που είναι γεμάτες με τοξικές ουσίες.

Lidl Nl: “Μην το καταναλώσετε” – Ανακαλείται δημοφιλές τρόφιμο λόγω σοβαρού κινδύνου τραυματισμού

Βιομηχανία παραγωγής συσκευασιών για τρόφιμα πίσω από τουλάχιστον επτά ανακλήσεις τροφίμων λόγω παρουσίας χάλκινων νημάτων από καλώδιο γείωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο