Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

LLOYD’S REGISTER

spot_img

Ξεκινήσαμε το 1760 ως νηογνώμονας. Σήμερα είμαστε από τους κορυφαίους παρόχους επαγγελματικών υπηρεσιών στους τομείς της εφαρμοσμένης μηχανικής και τεχνολογίας – βελτιώνοντας την ασφάλεια και ενισχύοντας την απόδοση κρίσιμων υποδομών για τους πελάτες μας σε περισσότερες από 75 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα κέρδη μας χρηματοδοτούν το φιλανθρωπικό ίδρυμα Lloyd’s Register Foundation, το οποίο προάγει την έρευνα και την εκπαίδευση στους τομείς των επιστημών και της μηχανικής, καθώς και την εκπαίδευση και τη συμμετοχή του κοινού σε όλες μας τις δραστηριότητες. Όλα αυτά μας βοηθούν να παραμένουμε πιστοί στον σκοπό που αποτελεί την κινητήρια δύναμή μας: Να συνεργαζόμαστε για έναν ασφαλέστερο κόσμο.

Σε έναν κόσμο ολοένα και πιο σύνθετο – που κατακλύζεται από δεδομένα και απόψεις – γνωρίζουμε ότι για να επιτύχουν οι πελάτες μας, δεν αρκεί μόνο η τεχνολογία. Χρειάζονται έναν έμπειρο αρωγό. Έναν συνεργάτη που θα ακούει, θα περιορίζει τις περιττές πληροφορίες και θα εστιάζει σε όλα εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία για τον ίδιο και τους πελάτες του. Οι επιθεωρητές μας είναι ειδικοί σε θέματα αξιολόγησης. Δεσμευόμαστε για την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και για την επίτευξη των καλύτερων επιδόσεων. Εξετάζουμε τις ανάγκες των πελατών μας με επιμέλεια και κατανόηση και κατόπιν αξιοποιούμε την άνω των 250 ετών τεχνογνωσία μας, για να προσφέρουμε στον καθένα τους την κατάλληλη έξυπνη λύση.

Άλλωστε, υπάρχουν κάποια πράγματα που η τεχνολογία δεν μπορεί να υποκαταστήσει.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα