Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
24.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV AUSTRIA Hellas

spot_img

Η TÜV AUSTRIA Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1994 και είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Αυστριακού Οργανισμού TÜV AUSTRIA, o οποίος έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες της Ευρώπης, Μέσης και Άπω Ανατολής. Στόχος της TÜV AUSTRIA Hellas είναι η παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών τρίτου μέρους με τη μορφή Τεχνικών Ελέγχων, Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων καθώς και η μεταφορά τεχνογνωσίας, συνδυαζόμενη με την παροχή Εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης, σε πλήθος εξειδικευμένων τομέων της οικονομικής δραστηριότητας.

Η TÜV AUSTRIA Hellas είναι Διαπιστευμένος Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Τεχνικών Ελέγχων από το Εθνικό (Ελληνικό) Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) για το σύνολο σχεδόν των δραστηριοτήτων της. Επίσης είναι Κοινοποιημένος Φορέας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με Αριθμό Κοινοποίησης 0906, ενώ ο Αριθμός Κοινοποίησης του μητρικού οργανισμού TÜV AUSTRIA είναι 0408.

Ο Οργανισμός μας διαθέτει κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, παραρτήματα στην Ελλάδα σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Μυτιλήνη και στο εξωτερικό σε Κύπρο (Λευκωσία), Αίγυπτο (Κάιρο), Ιορδανία (Αμμάν), Αλβανία (Τίρανα) και Κατάρ (Ντόχα), ενώ διαθέτει ιδιαίτερα σημαντικό πελατολόγιο και συνεργασίες σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ινδία, Πακιστάν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η TÜV AUSTRIA Hellas έχει ως όραμα και βασική προτεραιότητα την ουσιαστική εφαρμογή της Ποιότητας ως αναπόσπαστο εργαλείο του επιχειρηματικού γίγνεσθαι, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την ασφάλεια, το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο. 

Αυτό επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση άριστα εκπαιδευμένου και πιστοποιημένου προσωπικού σε κάθε γνωστικό αντικείμενο, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λύση μέσα σε συνθήκες πλήρους αντικειμενικότητας και αδιαμφισβήτητης ανεξαρτησίας.

Στην TÜV AUSTRIA Hellas αναγνωρίζουμε ως πρωτεύουσα υποχρέωσή μας την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας σε ότι αφορά στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Η ανεξαρτησία και η διαφύλαξη του ονόματός μας από συγκρούσεις συμφερόντων αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα της Διοίκησης του Οργανισμού μας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA – Φέτα: Πράσινο φως για το ένζυμο λιπάση τριακυλογλυκερόλης στην παραγωγή φέτας και άλλων τυριών

Ο ομάδα της EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.

Παρειδωλία: Βλέπετε κι εσείς πρόσωπα στον καφέ ή στο καμένο τοστ; Δεν είστε οι μόνοι!

Πως το φαινόμενο της παρειδωλίας, βοήθησε στην επιβίωση των προγόνων μας.

ΕΕ – Πρόσθετα: Εγκρίθηκε το ξίδι ως ρυθμιστής οξύτητας – Και το όνομα αυτού Ε 267

Για πρώτη φορά το ξίδι στον ενωσιακό κατάλογο προσθέτων τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα