Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
22.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

HELLASCHEM

spot_img

Η HELLASCHEM ιδρύθηκε το 2007. Το ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο και η εμπειρία του προσωπικού, την κατέστησαν γρήγορα ως μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής εργαστηριακών αναλύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η HELLASCHEM είναι ίσως η εταιρεία με το μεγαλύτερο εύρος εργαστηριακών αναλύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, χάρη στη δύναμη της γνώσης και της επιστήμης, που συνεπικουρούνται από τον επαγγελματισμό του προσωπικού και την αφοσίωση της διοίκησης σε συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό και στη διάθεση πόρων για τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού.

Η δυναμική της HELLASCHEM εκτείνεται και εκτός Ελλάδας, παρέχοντας σε πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε Ευρώπη και Ασία τις εξειδικευμένες αναλύσεις και υπηρεσίες που χρειάζονται.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.

Είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θρεπτικά; Είναι ασφαλής η χρήση λαδόκολλας; Ο Επιστήμονας τροφίμων Ν. Γδοντέλης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού

Σε κρίσιμα ερωτήματα καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απάντησε ο επιστήμονας τροφίμων Νίκος Γδοντέλης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο