Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

InCo

spot_img

Από το 2009 δραστηριοποιούμαστε σε υπηρεσίες που έχουν στόχο την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Διαθέτοντας το απαραίτητο Επιστημονικό υπόβαθρο καθώς και την κατάλληλη εμπειρία αποτελούμε την Αξιόπιστη Λύση σε θέματα Δημόσιας Υγιεινής όπως :

 – Ολοκληρωμένη Διαχείρηση Εντόμων & Τρωκτικών

– Απολύμανση χώρων και επιφανειών έναντι επικίνδυνων μικροοργανισμών

– Απώθηση ανεπιθύμητων ζώων (πουλιά, φίδια)

– Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Σχεδιασμός – Εγκατάσταση – Επίβλεψη HACCP

Σύνταξη Περιγραφικών Εκθέσεων και σχεδιασμός Διαγραμμάτων Ροής

– Εκπαίδευση Προσωπικού

 https://www.in-co.gr

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα