Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
23.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FnA Company

spot_img

Η τεχνογνωσία και η τροφογνωσία των πρώτων υλών μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για την FnA Company, μία start-up εταιρεία ζαχαροπλαστικής που έχει στόχο να προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία στους επαγγελματίες της εστίασης, προκειμένου να εξελίξουν τη δουλειά τους και να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά τους.

Η FnA Company παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο πελάτης.

Οραματιζόμενη τον εκσυγχρονισμό του τομέα της εστίασης και χρησιμοποιώντας καινοτόμα μέσα για τη διαχείριση της παραγωγής, δημιούργησε το λογισμικό FnA Method. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα ζαχαροπλαστικής, το πρώτο λογισμικό διατροφικής ετικέτας και κοστολόγησης στην Ελλάδα. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε πέντε γλώσσες, ανοίγοντας συνεχώς νέους δρόμους προς τις ευρωπαϊκές χώρες. Μέσα από αυτό το καινοτόμο εργαλείο, οι επαγγελματίες της εστίασης μπορούν να υπολογίσουν εύκολα, με ακρίβεια και χαμηλό κόστος τις διαθρεπτικές ετικέτες των προϊόντων τους σε πλήρη συμμόρφωση με τον Ε.Κ 1169/2011.

Παράλληλα, η FnA Company πραγματοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια τεχνολογίας παγωτού, σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής γενικότερα, πρεσβεύοντας το Formulation. Ενώ παρέχει υπηρεσίες κοστολόγησης (FnB), συνταγολόγησης (RnD) και συμβουλευτικές υπηρεσίες (consulting).

Τέλος, η FnA Company δημιούργησε την FnA Nutrition, μία ιστοσελίδα ενημέρωσης για τις διατροφικές ετικέτες και τις διαθρεπτικές αξίες των τροφίμων.

Ενημερωθείτε κι εσείς πώς η FnA Company μπορεί να βοηθήσει και τη δική σας επιχείρηση.

www.fna.gr / www.fnacompany.gr / www.fnanutrition.com

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φέτα: Αξιολόγηση ποιότητας σε συνάρτηση με το δοχείο ωρίμανσης – Μελέτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Έλληνες επιστήμονες συνέκριναν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά φέτας που ωρίμασε σε ξύλινο βαρέλι, σε δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα και σε δοχείο από κασσίτερο.

Κοροϊδεύουν επίσημα το φυτικό γάλα: Καταγγελία για την περιπαικτική διαφήμιση “γάλα από ξύλο”

Μαίνεται ο "πόλεμος" μεταξύ της γαλακτοβιομηχανίας και της βιομηχανίας φυτικών ροφημάτων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα