Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αρίστη Συμβουλευτική

ΑρχικήΠρομηθευτέςΥπηρεσίεςΑρίστη Συμβουλευτική
spot_img

Η Αρίστη Συμβουλευτική είναι εταιρία παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τη Μελέτη και Εγκατάσταση Διαχειριστικών Συστημάτων.

Με παρουσία στο χώρο με την παρούσα μορφή της από το 2002, διαθέτει στελέχη έμπειρα και καταξιωμένα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύπτει ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογής διαφόρων Συστημάτων Διαχείρισης και να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλο σχεδόν το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Με μεθοδικότητα, ευελιξία και μία σειρά στρατηγικών επιλογών & ενεργειών καταφέρνει να παρέχει αποτελεσματικότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Η Αρίστη Συμβουλευτική εγγυάται ότι όλες οι υπηρεσίες της παρέχονται πάντα « ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ», κάτι που εμπνέει και χαρακτηρίζει την εταιρία μας από την αρχή της λειτουργίας της.

Η Αρίστη Συμβουλευτική είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα διαχειριστικά πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 27001:2013.

Επιπλέον πληροφορίες

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.aristi-s.gr θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, τις δραστηριότητές της, χρήσιμη αρθρογραφία, καθώς και πλήρες πελατολόγιο.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθροQControl
Επόμενο άρθροGCERT

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα