Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FOODLAW CONSULTING

spot_img
Το Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων ”FOODLAW CONSULTING” ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Θεσσαλονίκη, από μία ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων επιστημόνων του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών.

Η εταιρεία μας έχει ως στόχο την υποστήριξη αποκλειστικά των επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών, με την παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών συμβουλευτικής με σκοπό τη συνεχή βελτίωση σε θέματα ποιότητας & ασφάλειας των τροφίμων. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Foodlaw Consulting εκπονούν καθημερινά μελέτες HACCP, ISO 22000:2005, ISO 9001, BRC, IFS, FSP σε εταιρίες τροφίμων.
Στη διαχείριση κρίσεων όπως καταγγελίες, Αγορανομικά δικαστήρια, υποστήριξη σε διοικητικά πρόστιμα απο ελεγκτικές Υπηρεσίες (πρόστιμα ΕΦΕΤ, πρόστιμα Υγειονομικού, Διεύθυνσης Εμπορίου, πρόστιμα Διεύθυνσης Ανάπτυξης) όλες οι εταιρίες τροφίμων που συνεργάστηκαν με τη Foodlaw Consulting συνέχίζουν μέχρι και σήμερα να μας επιλέγουν. Η ”FOODLAW CONSULTING’‘ διοργανώνει σε συνεργασία με ΚΕΚ & Επιμελητήρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια στην ”Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων”, που αποτελούν νομική υποχρέωση για όλους τους εργαζόμενους-χειριστές τροφίμων σε επιχειρήσεις τροφίμων. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια πραγματοποιούνται από εκπαιδευτές εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΕΦΕΤ.
Η ”FOODLAW CONSULTING” ασχολείται κατά κύριο λόγο με θέματα που αφορούν την έκδοση αδειών επιχειρήσεων τροφίμων, τη συμβουλευτική στη νομοθεσία των τροφίμων και την προετοιμασία για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν απο υγειονομικούς ελέγχους (ΕΦΕΤ, Yγειονομικό, Διεύθυνση Εμπορίου, Χημείο του Κράτους) μέσω εσωτερικών επιθεωρήσεων.
Ο στόχος μας επιτυγχάνεται με την άμεση και υπεύθυνη επίβλεψη των επιχειρήσεων, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι τη διάθεση των τελικών προϊόντων, εφαρμόζοντας στην πράξη την εθνική και κοινοτική νομοθεσία των τροφίμων.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα