Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
20.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FOODLAW CONSULTING

spot_img
Το Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων ”FOODLAW CONSULTING” ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Θεσσαλονίκη, από μία ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων επιστημόνων του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών.

Η εταιρεία μας έχει ως στόχο την υποστήριξη αποκλειστικά των επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών, με την παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών συμβουλευτικής με σκοπό τη συνεχή βελτίωση σε θέματα ποιότητας & ασφάλειας των τροφίμων. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Foodlaw Consulting εκπονούν καθημερινά μελέτες HACCP, ISO 22000:2005, ISO 9001, BRC, IFS, FSP σε εταιρίες τροφίμων.
Στη διαχείριση κρίσεων όπως καταγγελίες, Αγορανομικά δικαστήρια, υποστήριξη σε διοικητικά πρόστιμα απο ελεγκτικές Υπηρεσίες (πρόστιμα ΕΦΕΤ, πρόστιμα Υγειονομικού, Διεύθυνσης Εμπορίου, πρόστιμα Διεύθυνσης Ανάπτυξης) όλες οι εταιρίες τροφίμων που συνεργάστηκαν με τη Foodlaw Consulting συνέχίζουν μέχρι και σήμερα να μας επιλέγουν. Η ”FOODLAW CONSULTING’‘ διοργανώνει σε συνεργασία με ΚΕΚ & Επιμελητήρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια στην ”Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων”, που αποτελούν νομική υποχρέωση για όλους τους εργαζόμενους-χειριστές τροφίμων σε επιχειρήσεις τροφίμων. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια πραγματοποιούνται από εκπαιδευτές εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΕΦΕΤ.
Η ”FOODLAW CONSULTING” ασχολείται κατά κύριο λόγο με θέματα που αφορούν την έκδοση αδειών επιχειρήσεων τροφίμων, τη συμβουλευτική στη νομοθεσία των τροφίμων και την προετοιμασία για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν απο υγειονομικούς ελέγχους (ΕΦΕΤ, Yγειονομικό, Διεύθυνση Εμπορίου, Χημείο του Κράτους) μέσω εσωτερικών επιθεωρήσεων.
Ο στόχος μας επιτυγχάνεται με την άμεση και υπεύθυνη επίβλεψη των επιχειρήσεων, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι τη διάθεση των τελικών προϊόντων, εφαρμόζοντας στην πράξη την εθνική και κοινοτική νομοθεσία των τροφίμων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.

Ανακάλυψη: Βρέθηκε η σούπερ λευκή χρωστική που θα αντικαταστήσει το διοξείδιο του τιτανίου από το… «Finding Nemo»

Ουσία της γαρίδας Pacific Cleaner, γνωστή και ως Jacques από την ταινία με το ψαράκι Nemo αντικαθιστά το Ε171 λύνοντας τα χέρια της βιομηχανίας.

Κίνδυνος ξηρασίας στην Ελλάδα – Ιδρύεται ομάδα κινδύνου από το ΥΠΑΑΤ

Η ομάδα ad hoc θα εξετάσει τον κίνδυνο ξηρασίας και τις επιπτώσεις στην Ελληνική γεωργική παραγωγή.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα