ΑρχικήΣυνεντεύξειςΗ Χριστίνα Λαμπίρη, στο cibum.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, στο cibum.

1 λεπτά ανάγνωσης

Μία νέα σελίδα άνοιξε στη ζωή της γνωστής δημοσιογράφου Χριστίνας Λαμπίρη. Η καινούργια πρόκληση που την κάνει να χαμογελάει, είναι η πρόσφατη είσοδός της, στον χώρο της εστίασης με το εστιατόριο “Meat the stars”. H Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης, για την πορεία του εστιατορίου στην covid εποχή, για τα εμπόδια που υπάρχουν αλλά και για την ικανοποίηση που νιώθει στο τέλος της ημέρας. Επίσης έκανε σύγκριση με την τηλεόραση, μίλησε για το μεγάλο θέμα της ποιότητας και της ασφάλειας στα τρόφιμα, ενώ αναφέρθηκε με καμάρι στις απίστευτες καινοτομίες του “meat the stars”. 

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Καθαρίζουν τις εγκαταστάσεις, αλλά μολύνουν τα τρόφιμα – Νέα ευρωπαϊκή μελέτη για απολυμαντικά και εντομοκτόνα στη βιομηχανία

Νέα ευρωπαϊκή μελέτη που δημοσιεύθηκε από την EFSA εξετάζει τα υπολείμματα βιοκτόνων σε κρέας και γαλακτοκομικά και ζητά περισσότερους ελέγχους.

Ευρωπαϊκές φράουλες: Νέα έκθεση της PAN Europe καταγράφει PFAS, ενδοκρινικούς διαταράκτες και νευροτοξικά φυτοφάρμακα

Νέα εργαστηριακή έρευνα της PAN Europe σε 41 δείγματα φράουλας από 11 χώρες της ΕΕ εντόπισε PFAS, ενδοκρινικούς διαταράκτες και πολλαπλά υπολείμματα φυτοφαρμάκων

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη αντισώματα γρίπης Η5Ν1 σε αγελάδες γαλακτοπαραγωγής – Τι έδειξαν οι αναλύσεις στο γάλα

Οι επιστήμονες εντόπισαν αντισώματα του H5N1 σε γαλακτοπαραγωγές αγελάδες, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην επιτήρηση της γρίπης των πτηνών στην Ευρώπη.