Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, στο cibum.

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΗ Χριστίνα Λαμπίρη, στο cibum.
spot_img

Μία νέα σελίδα άνοιξε στη ζωή της γνωστής δημοσιογράφου Χριστίνας Λαμπίρη. Η καινούργια πρόκληση που την κάνει να χαμογελάει, είναι η πρόσφατη είσοδός της, στον χώρο της εστίασης με το εστιατόριο “Meat the stars”. H Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης, για την πορεία του εστιατορίου στην covid εποχή, για τα εμπόδια που υπάρχουν αλλά και για την ικανοποίηση που νιώθει στο τέλος της ημέρας. Επίσης έκανε σύγκριση με την τηλεόραση, μίλησε για το μεγάλο θέμα της ποιότητας και της ασφάλειας στα τρόφιμα, ενώ αναφέρθηκε με καμάρι στις απίστευτες καινοτομίες του “meat the stars”. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο