Μία νέα σελίδα άνοιξε στη ζωή της γνωστής δημοσιογράφου Χριστίνας Λαμπίρη. Η καινούργια πρόκληση που την κάνει να χαμογελάει, είναι η πρόσφατη είσοδός της, στον χώρο της εστίασης με το εστιατόριο “Meat the stars”. H Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης, για την πορεία του εστιατορίου στην covid εποχή, για τα εμπόδια που υπάρχουν αλλά και για την ικανοποίηση που νιώθει στο τέλος της ημέρας. Επίσης έκανε σύγκριση με την τηλεόραση, μίλησε για το μεγάλο θέμα της ποιότητας και της ασφάλειας στα τρόφιμα, ενώ αναφέρθηκε με καμάρι στις απίστευτες καινοτομίες του “meat the stars”.
Η Χριστίνα Λαμπίρη, στο cibum.
Όροι Αναδημοσίευσης
*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!
Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News
Μείνετε ενημερωμένοι
Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.