Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Almi…γευστικές εμπειρίες που ομορφαίνουν τις καθημερινές μας στιγμές!

ΑρχικήTop quality 4uAlmi...γευστικές εμπειρίες που ομορφαίνουν τις καθημερινές μας στιγμές!
spot_img

Τα πιο νόστιμα ορεκτικά της ελληνικής φύσης!

Οι γεύσεις έχουν μια απίστευτη ικανότητα να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, να εμπλουτίζουν τη ζωή τους και να δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες. Έχουν τη δύναμη να μετατρέπουν τις συνηθισμένες στιγμές σε κάτι εξαιρετικό. Η ΑΛΜΗ, μια ελληνική εταιρία, αναγνώρισε αυτή τη δύναμη και ανέλαβε να δημιουργήσει γευστικές εμπειρίες, που όχι μόνο θα αναδείκνυαν την εξαιρετική ποιότητα των ελληνικών καρπών, αλλά και θα πυροδοτούσαν τη φαντασία, τη γνώση και το πάθος των ιδρυτών της.

Το 1996, η ΑΛΜΗ ξεκίνησε το ταξίδι της, τροφοδοτούμενη από το πάθος για τελειότητα και την εκτεταμένη τεχνογνωσία του κ.Τάσου Μερτζανίδη, χημικού, και του κ.Μηνά Μερτζανίδη, πολιτικού μηχανικού. Τα πρώτα βήματα της εταιρίας ήταν προσεκτικά και μελετημένα. Λειτουργώντας σε ενοικιαζόμενο χώρο και χρησιμοποιώντας δανεικό εξοπλισμό, η εταιρία επικεντρώθηκε, αρχικά, στην παραγωγή μακεδονικών πιπεριών τουρσί.

Τον επόμενο χρόνο, η εταιρία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που βρίσκεται περίπου 55 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, μια πολυσύχναστη πόλη και λιμάνι στην Ελλάδα.

Η ΑΛΜΗ είναι περήφανη για τη δημιουργία κάθε ορεκτικού με προσεκτική μελέτη, εξασφαλίζοντας μια τέλεια γαστρονομική αρμονία με τα επιλεγμένα κρασιά και ποτά. Είτε πρόκειται για το φλογερό γεμιστό πιπεράκι, είτε για τις απολαυστικές γεμιστές ελιές, είτε για τα ζουμερά ψητά μανιτάρια, προσφέρει μια ποικίλη γκάμα γεύσεων, που μας καλεί σε ένα ταξίδι γαστρονομικού πειραματισμού. Οι εξαιρετικοί, αυτοί, συνδυασμοί απογειώνουν κάθε περίσταση, προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά απόλαυσης!

Τα BIO Almito είναι μια σειρά βιολογικών ορεκτικών, σε διάφορες γεύσεις όπως: BIO Μακεδονικά Πιπεράκια με βιολογική κρέμα τυριών, BIO Πικάντικες Πιπεριές Καρδούλες Κόκκινες και Πράσινες, γεμιστές με κρέμα τυριών, BIO Γλυκοπικάντικες Πιπεριές Κεράσι με κρέμα τυριών καθώς και BIO Ελιές Πράσινες γεμιστές με κρέμα τυριών!

Διατίθενται σε γυάλινα βαζάκια των 230g. Είναι 100% βιολογικής καλλιέργειας και δεν περιέχουν γλουτένη!

Η ΑΛΜΗ προσπαθεί, συνεχώς, να αναπτύσσει νέα προϊόντα και να εδραιώνει τη θέση της στην αγορά μέσω στρατηγικών, μακροπρόθεσμων συνεργασιών. Μια τέτοια συνεργασία είναι με την αξιόλογη, γερμανική Feinkost Reichold GmbH, ιστορική πρωτοπόρο στην παραγωγή παρόμοιων προϊόντων διατροφής.

Στο επίκεντρο της λειτουργίας της, βρίσκεται η ακλόνητη αφοσίωση στον ποιοτικό έλεγχο. Από την αρχή, η εταιρία έχει εφαρμόσει μια σχολαστική, διαδικασία διασφάλισης ποιότητας, που εκτείνεται από την καλλιέργεια των συστατικών στον αγρό, μέχρι την τελική συσκευασία των προϊόντων.

Στην ΑΛΜΗ θα βρείτε μια ποικιλία ορεκτικών όπως: πάστες (γλυκοπικάντικης αλλά και πικάντικης πιπεριάς με φέτα, πάστα μελιτζάνας και πάστα ελιάς με φέτα), ψητά μανιτάρια με μίγμα μπαχαρικών αλλά και γεμιστά με κρέμα τυριών, κάπαρη, λιαστές ντομάτες, ντολμαδάκια, αγκινάρες και γαρνιτούρες για πίτσες!

Αφήστε, λοιπόν, τις εξαιρετικές γεύσεις της ΑΛΜΗ να σας εμπνεύσουν να εξερευνήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες που σας περιμένουν, όταν συνδυάζετε τα καλύτερα υλικά με πάθος και φαντασία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο