Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
23.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οι GRANOLA Bars ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας, σε μια μπάρα! 

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΟι GRANOLA Bars ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας, σε μια μπάρα! 
spot_img

Από το φούρνο ενός σπιτιού στην Κωνσταντινούπολη, στην κορυφή της αγοράς, για πάνω από έναν αιώνα!

Έχει περάσει πάνω από ένας αιώνας, από τότε που η οικογένεια ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ έψησε το πρώτο μπισκότο Πτι Μπερ, στον ταπεινό φούρνο του σπιτιού της, στην Αθήνα. Δε γνώριζε, τότε, ότι το πάθος της για τη δημιουργία νόστιμων μπισκότων, θα άνοιγε το δρόμο για μια ακμάζουσα επιχείρηση, που θα εκτεινόταν σε τέσσερα εργοστάσια, θα απασχολούσε πάνω από 1.500 άτομα και θα είχε παρουσία σε 67 χώρες. Σήμερα, η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στέκεται ψηλά ως ηγέτης της αγοράς, κερδίζοντας πολυάριθμες διακρίσεις και κατέχοντας μια ξεχωριστή θέση, στις καρδιές των καταναλωτών παγκοσμίως!

Από την ίδρυσή της, η εταιρία υπήρξε μια πρωτοποριακή και σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων. Βάδισε σταθερά στο μονοπάτι της ανάπτυξης, παραμένοντας πιστή στη βασική της φιλοσοφία της καινοτομίας, της ποιότητας, του σεβασμού προς τον καταναλωτή, της ηθικής και της αριστείας. Με τα χρόνια, συνέχισε να εξελίσσεται, προσαρμοζόμενη στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς, παραμένοντας, πάντα, πιστή στις ρίζες της.

Η βασική πρώτη ύλη των μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είναι τα δημητριακά, σε ποσοστό που κυμαίνεται στο 70% και φτάνει έως και το 92% σε ορισμένα προϊόντα. Όχι μόνο προσφέρουν μια απολαυστική γεύση, αλλά αποτελούν και πλούσια πηγή θρεπτικών υδατανθράκων, πολύτιμων πρωτεϊνών και απαραίτητων λιπαρών.

Τα προϊόντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δεν περιέχουν επιβλαβή τρανς λιπαρά! Η δημοτικότητά τους, αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής ποιότητας και της ακαταμάχητης γεύσης τους. Μόνο στην Ελλάδα, κάθε λεπτό καταναλώνονται 1.616 μπισκότα Πτι Μπερ! Παρασκευάστηκαν στην Ελλάδα το 1922 και από τότε είναι τα αγαπημένα μπισκότα των Ελλήνων!

Ποιος δεν έχει δοκιμάσει, δε, τα καταπληκτικά Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, πάντα με την ίδια παραδοσιακή συνταγή – φτιάχνονται με 1296 φύλλα ζύμης! Όσον αφορά στα Γεμιστά μπισκότα, στην Ελλάδα, καταναλώνονται 1 εκατομμύριο καθημερινά!

Με υπευθυνότητα και γνώση οι διατροφολόγοι και οι επιστήμονες της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δημιουργούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO) στις πρώτες ύλες τους και απαλλαγμένα από συντηρητικά.

Τελευταία προσθήκη της εταιρίας, η σειρά GRANOLA Bars! Eίναι ένα σνακ με βάση τη βρώμη, η οποία αναμιγνύεται με άλλα θρεπτικά συστατικά και στη συνέχεια ψήνεται. Αυτή η διαδικασία δίνει στην granola τη χαρακτηριστική, τραγανή της υφή.  

Περιέχει βρώμη 100% ολικής άλεσης, αναμεμιγμένη με άλλα θρεπτικά και γευστικά συστατικά όπως το μέλι, η μαύρη σοκολάτα και το κακάο, δημιουργώντας έναν ιδανικό συνδυασμό γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας!

Κάθε ατομική συσκευασία περιλαμβάνει δύο τραγανές μπάρες, που μπορείς να απολαύσεις, όλες τις ώρες της μέρας. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και δεν περιέχουν χρωστικές και συντηρητικά.

Μπορείτε να επιλέξετε από τρεις γεύσεις:

  • GRANOLA Bars με Μέλι,
  • GRANOLA Bars με Μαύρη Σοκολάτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και
  • GRANOLA Bars με Μαύρη σοκολάτα και Κακάο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα