Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ονομαστές επιτραπέζιες Ελιές Χαλκιδικής από τη Stergioudis olives!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΟνομαστές επιτραπέζιες Ελιές Χαλκιδικής από τη Stergioudis olives!
spot_img

…από μια ποικιλία ιδανική, για την παρασκευή αρίστης ποιότητας επιτραπέζιων ελιών!

Στην περιοχή της Ορμύλιας Χαλκιδικής, περιτριγυρισμένη από την αποκλειστική καλλιέργεια της φημισμένης Ελιάς Χαλκιδικής, ο κ. Στεργιούδης ξεκίνησε την πορεία του, το 1990. Με πολυετή εμπειρία στην ελαιοκαλλιέργεια, άνοιξε το δικό του δρόμο στον κλάδο. Γρήγορα στο 2005, ο κ. Στεργιούδης έκανε ένα σημαντικό άλμα δημιουργώντας μια πρότυπη μονάδα επεξεργασίας τυποποίησης της επιτραπέζιας ελιάς, μεταφέροντας την κληρονομιά του στην οικογένειά του. Αυτή η κίνηση όχι μόνο επέκτεινε την εμβέλειά τους, αλλά τους επέτρεψε να καλύψουν μια ευρύτερη αγορά σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό!

Γαλουχημένη από το εύφορο έδαφος της Χαλκιδικής, η οικογενειακή επιχείρηση Stergioudis olives, καθοδηγείται από το πάθος και το μεράκι. Επιλέγουν σχολαστικά τους καλύτερους καρπούς, για να παράγουν ένα μοναδικό και εξαιρετικό προϊόν – μια ποικιλία που είναι απόλυτα κατάλληλη για την παραγωγή επιτραπέζιων ελιών, υψηλής ποιότητας!

Στην υπερσύγχρονη μονάδα της Stergioudis olives, εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, οι ελιές συλλέγονται από τους ιδιόκτητους ελαιώνες τους και άλλους, αξιόλογους ελαιώνες της περιοχής. Τηρώντας το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, σε ευθυγράμμιση με τα πρότυπα AGROCERT και ISO 22000, η παραγωγική διαδικασία εξασφαλίζει την ελάχιστη χρήση χημικών σκευασμάτων και καλλιεργητικών επεμβάσεων, προωθώντας πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Το όραμα της εταιρείας έχει τις ρίζες του στη συνεχή εξέλιξη και την επένδυση σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Η δέσμευσή τους στην αριστεία διασφαλίζει ότι το τελικό προϊόν, της Ελιάς Χαλκιδικής, διατηρεί εξαιρετική ποιότητα, καλλιεργείται και επεξεργάζεται με μεθόδους, που τιμούν τις παραδόσεις και το περιβάλλον.

Η τυποποίηση είναι μια κομβική διαδικασία στο εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς, που εγγυάται την ομοιομορφία και τη σταθερή ποιότητα των ελιών. Με την τήρηση αυστηρών κανόνων παραγωγής, η εταιρεία θέτει ως προτεραιότητα, την υγεία των καταναλωτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι Ελιές Στεργιούδης προσφέρουν ένα από τα καλύτερα προϊόντα, που θα κοσμήσουν το οικογενειακό σας τραπέζι. Από τις γεμάτες γεύσεις μέχρι τα πλούσια αρώματα, οι ελιές τους ενσαρκώνουν την ουσία της μεσογειακής διατροφής, διατηρώντας τις θρεπτικές αξίες, που έχουν εκτιμηθεί εδώ και γενιές.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο