Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
19.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Top quality 4u

ΑρχικήTop quality 4u

Φούρνος ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ: Βιολογικό Παξιμάδι Βρώμης 

Φουρνίζει στα Σφακιά και κάνει ΝΤΟΥ στην γεύση!

VitaFree: Τα “ροζ” αλμυρά μπισκότα με βρώμη

Η Ελληνική μπισκοτοποιία Vita free έχει στόχο να καινοτομεί και να βελτιώνει τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών.

SARY: Το πρώτο Vegan παριζάκι της Ελληνικής αγοράς

Το Vegan παριζάκι περιέχει 8,4g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια, δηλαδή σχεδόν όσο ένα ζωικό παριζάκι με χοιρινό κρέας.

Άλλο και τούτο! Μαργαρίνη με στραγγιστό γιαούρτι από τη Μινέρβα!

-"Τι θα φας;" - "Ψωμί με φαστ".

TRATA SALAD POCKET: Σαλάτα με Λαχανικά, Φασόλια & Σολομό  

Ένα superfood διαθέσιμο πάντα και παντού.

Παστουρμάς ΜΙΡΑΝ: Πίστη στην παράδοση και στην ποιότητα

Μερικά πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και στις προτιμήσεις των καταναλωτών χάρη στην επιμονή ορισμένων επαγγελματιών της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων.

Nikolopoulou foods: Vegan φυτικό Μπιφτέκι

Το Genius meat free φυτικό Μπιφτέκι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το συμβατικό.

Nestia: Σφολιάτα κουρού με φέτα και μέλι…

... γιατί στον κόσμο των σνακ κάποια πράγματα καλύτερα να παραμένουν παραδοσιακά.

ΑΡΟΣΙΣ: Φακόρυζο για όσους αναζητούν γεύση και θρεπτική αξία

Η νέα σειρά ανάμεικτων οσπρίων με δημητριακά της Ελληνικής εταιρείας ΑΡΟΣΙΣ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ: Το “ρόφημα της γνώσης” για βελτίωση γνωστικής και νοητικής ικανότητας

Περιέχει κρόκο, φύλλα ελιάς, μελισσόχορτο, φασκόμηλο και δενδρολίβανο.

Ενισχυμένο αλεύρι για τσουρέκι από τους Μύλους Παπαφίλη

Αλεύρι υψηλής πρωτεΐνης ιδανικό για κάθε όλους τους τύπους τσουρεκιού, κρουασάν, πανετόνε, μπριός, ντόνατς, φύλλο μπουγάτσας, και για πολλά άλλα αρτοσκευάσματα.

ΝΙΑΜΑ Gluten Free: Κριθαράκι Χωρίς Γλουτένη

Το κριθαράκι της ΝΙΑΜΑ παρασκευάζεται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Μας φέρνει το Ελαιοπουλάκι, το μοναδικό.

Ελαιοπουλάκι® - Γέννημα θρέμμα Αγγελάκη

TRIKALINOS: Παραδοσιακό Αυγοτάραχο έτσι απλά

Γεύση ποιότητας

”τo MANNA” Τσατσαρωνάκη: Παξιμάδια με 27% φυτικές πρωτείνες είναι εδώ

Υγιεινές επιλογές κάθε στιγμή

Μελάσα EMELIA: Η Φυσική Γλυκαντική Ουσία από ζαχαροκάλαμο έχει ονοματεπώνυμο και είναι superfood

Είναι ιδανικό γλυκαντικό για όλα τα γλυκά & αρτοσκευάσματα, αλλά και για τα ροφήματα μιας και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη

ΔΩΔΩΝΗ: Σνακ Τυριού Ψημένο με Φέτα Ντομάτα & Ρίγανη Χωρίς γλουτένη 

Η παράδοση, σωστή διατροφή και η γεύση βρίσκει την πιο μοντέρνα της έκφραση.

Μέλι με Μαύρο Σκόρδο από την BLACK GARLIC DOWNVILLAGE που εδρεύει στον Βόλο

2 superfoods ενωμένα, μαύρο σκόρδο και μέλι, δημιουργούν ένα dip

Πατατάκια με γεύσεις Μεσογείου από τη Unismack

Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν μία πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην απόλαυση.

Η ανάρτηση μιας επιχείρησης στο cibum.gr δεν αποτελεί πρόταση αγοράς και δεν φέρουμε ευθύνη για την εγγυρότητα, ισχύ και το επίπεδο εφαρμογής των πολιτικών, πιστοποιητικών και βραβείων που αναρτούνται.

Ενταχθείτε στον κατάλογο TOP QUALITY 4U

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης