Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

VEGGIE WRAPS…Τορτίγιες Παντζάρι και Καρότο από την Knorr!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοVEGGIE WRAPS...Τορτίγιες Παντζάρι και Καρότο από την Knorr!
spot_img

Με 35% λαχανικά!

Η Knorr, ένα πασίγνωστο εμπορικό όνομα στη βιομηχανία τροφίμων, έχει τις ρίζες της στο 1838, όταν ο Carl Heinrich Knorr, γιος δασκάλου και χονδρέμπορος γεωργικών προϊόντων, ίδρυσε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας αλεύρων, με τη βοήθεια της συζύγου του. Εκείνη την εποχή, δε γνώριζαν ότι το εγχείρημά τους θα άνοιγε το δρόμο για μια γαστρονομική επανάσταση.

Μετά από μερικά χρόνια, οι Knorr αποφάσισαν να πειραματιστούν με μείγματα αλεύρων, αφυδατωμένων λαχανικών και μπαχαρικών, ειδικά για χρήση σε σούπες. Οι σούπες ήταν ήδη ένα αγαπημένο πιάτο στη βόρεια Ευρώπη και προσπάθησαν να ενισχύσουν τη γεύση και την ευκολία τους. Ωστόσο, η πραγματική επανάσταση ήρθε το 1884, όταν το εργοστάσιο ξεκίνησε να παράγει τους κύβους σούπας, μια αξιοσημείωτη καινοτομία, που γρήγορα γοήτευσε και κέρδισε το καταναλωτικό κοινό.

Η δημοτικότητα των προϊόντων της Knorr αυξήθηκε εκθετικά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι εξαγωγές στην Ευρώπη και την Αμερική και η μάρκα να αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση!

Το 1960 ο Γ. Βασιλόπουλος εισάγει τα πρώτα προϊόντα Knorr στην Ελλάδα. Οκτώ μόλις χρόνια αργότερα, ιδρύεται η Knorr Hellas. Αρχικά, παρήγαγε σούπες και κύβους, στο πρώτο εργοστάσιο παραγωγής, στο Μοσχάτο. Τα προϊόντα απέκτησαν τεράστια δημοτικότητα, μέσα από πρωτότυπες διαφημιστικές καμπάνιες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών.

Στο νέο εργοστάσιο, στο Σχηματάρι, εκτός από κύβους και σούπες, παρήγαγαν και άλλα, καινοτόμα προϊόντα όπως: σάλτσες, έτοιμο πουρέ και γεύματα ρυζιού. Το όνομα Knorr είχε γίνει συνώνυμο της ποιότητας, της νοστιμιάς, της ευκολίας και της εμπιστοσύνης του ελληνικού κοινού. Αργότερα, η Knorr Bestfoods Hellas, παρουσίασε νέες και εξίσου καινοτόμες λύσεις, όπως τους ζωμούς σε κόκκους και τις στιγμιαίες σούπες QuickSnack.

Με την εξαγορά της, από την UNILEVER και την ΕΛΑΪΣ Α.Ε., εδραίωσε την ηγετική της θέση στην αγορά. Η εταιρία συνέχισε να εισάγει καινοτόμα προϊόντα που προσέφεραν έτοιμες, γρήγορες και υψηλής ποιότητας λύσεις. Αξιοσημείωτα παραδείγματα είναι ο κύβος βιολογικής γεωργίας, πιστοποιημένος από τον BIO HELLAS (Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων), και ο υψηλής ποιότητας «Σπιτικός» Ζωμός, εμπνευσμένος από τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής ζωμών.

Η Knorr αναγνωρίζει την ανάγκη για ένα πιο βιώσιμο διατροφικό μέλλον, λαμβάνοντας υπόψη, ότι μόνο 12 είδη φυτών και 5 είδη ζώων αντιπροσωπεύουν το 75% της παγκόσμιας, κατανάλωσης τροφίμων. Αυτή η περιορισμένη ποικιλία εγκυμονεί κινδύνους, τόσο για την ανθρώπινη υγεία, όσο και για τον πλανήτη.

Τώρα, η εταιρία στοχεύει να εμπνεύσει τους καταναλωτές μέσω των προϊόντων, των συνταγών και των συμβουλών της, ενθαρρύνοντας μικρές αλλαγές, στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες, που μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά. Οραματίζεται ένα μέλλον, όπου οι βιώσιμες διατροφικές επιλογές θα γίνουν ο κανόνας και μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε αυτό το μέλλον.

Τα VEGGIE WRAPS της Knorr και τον Όμιλο ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas είναι Τορτίγιες από Παντζάρι και Τορτίγιες από Καρότο. Παράγονται από 35% λαχανικά, και είναι κατάλληλες για vegan. Μπορείτε να τις απολαύσετε με τα αγαπημένα σας υλικά. Εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Χωρίς πρόσθετα ενισχυτικά γεύσης, συντηρητικά και τεχνητά χρώματα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο