Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ioniki: Δυναμική στην FOOD EXPO 2024!

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουIoniki: Δυναμική στην FOOD EXPO 2024!
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ισχυρή ήταν και φέτος η παρουσία της Ioniki στην FoodExpo, που πραγματοποιήθηκε 9-11 Μαρτίου 2024 στο Metropolitan Expo. Η Ioniki παρουσίασε καινοτόμα Horeca προϊόντα με γνώμονα πάντα την εξέλιξη και τη δημιουργικότητα ενώ δεν παρέλειψε τα retail προϊόντα από εκλεκτά Π.Ο.Π υλικά του brand, Σπιτική Ζύμη.

Η μοναδική ανάδειξη των προϊόντων Food Service, εμπνέονται από αυθεντικές και παραδοσιακές συνταγές και ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή. Παράλληλα, η πρωτοποριακή παρουσίαση προϊόντων egg brunch, φέρνει νέες εξελίξεις στην κατεψυγμένη ζύμη, με βάση το αυγό σε μορφή ομελέτας και σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία παρουσιάζει νέους κωδικούς με γλυκές επιλογές που περιλαμβάνουν από μία ευρεία γκάμα γλυκών ταψιού μέχρι και minies, όπως κρουασάν, βάφλες και διαφόρων γεύσεων πιτάκια.

Με εμπειρία 33 ετών, διακρίνεται όχι μόνο για τη συνεχή ποιοτική παραγωγή της, αλλά και για τη δημιουργική προσέγγισή μας στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Με τη συμμετοχή της στην FoodExpo κατάφερε να διαδώσει την φιλοσοφία της και να γνωρίσει νέους πελάτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με στόχο να πραγματοποιήσει ισχυρές συνεργασίες, σεβόμενη τις αξίες του κάθε πελάτη.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο