Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το Κατίκι Δομοκού μέγας χορηγός στην 8η Γιορτή Κατίκι και Τοπικών Προϊόντων Δομοκού

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΤο Κατίκι Δομοκού μέγας χορηγός στην 8η Γιορτή Κατίκι και Τοπικών Προϊόντων Δομοκού
spot_img

Σ. Μπασιούρας: “Συγχαίρουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δομοκού για την άρτια διοργάνωση που για άλλη μια χρονιά ανέδειξε τα τοπικά προϊόντα και τους παραγωγούς του Δομοκού.”

Το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές», το φρέσκο ΠΟΠ τυρί από 100% αγνό αιγοπρόβειο γάλα, που παράγεται στις εγκαταστάσεις της ΗΠΕΙΡΟΣ στον Δομοκό, ήταν Μέγας Χορηγός στη φετινή γιορτή Κατικίου και τοπικών προϊόντων Δομοκού που πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δομοκού, στο Δημοτικό Σχολείο Δομοκού, στις 26 Αυγούστου 2023.

- Advertisement -

Οι επισκέπτες της έκθεσης τοπικών προϊόντων, που πλέον έχει γίνει θεσμός για την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν το Κατίκι Δομοκού «Ορεινές Πλαγιές», με μόλις 13% λιπαρά, το οποίο ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή συνταγή, έχει πλέον γίνει διάσημο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την μοναδική, κρεμώδη υφή του και την εξαιρετική, πλούσια γεύση του.

Ο Διευθυντής του Εργοστασίου ΗΠΕΙΡΟΣ στον Δομοκό, κ. Στέλιος Μπασιούρας, σε δήλωσή του ανέφερε: «Φέτος, στην ΗΠΕΙΡΟΣ συμπληρώνουμε 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά – πάντα με γνώμονα την παράδοση, την ποιότητα και την καινοτομία. Όραμά μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να γνωρίσουμε στον κόσμο τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα και τις γεύσεις του τόπου μας. Συγχαίρουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δομοκού για την άρτια διοργάνωση που για άλλη μια χρονιά ανέδειξε τα τοπικά προϊόντα και τους παραγωγούς του Δομοκού.».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα