Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΑΦΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΑΦΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων από Εταιρεία κατεψυγμένης ζύμης.

Η εταιρεία Οικογένεια Πορτοκαλίδη μια σύγχρονη, ελληνική επιχείρηση τροφίμων, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κατεψυγμένης ζύμης ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων για την θέση του Προϊστάμενου Βάρδιας.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο ΑΤΕΙΘ τμήματος τεχνολογίας τροφίμων ή Πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση στην τεχνολογία τροφίμων
  • Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρία τροφίμων, θα εκτιμηθεί
  • Γνώση προτύπων και εγχειριδίων ασφάλειας τροφίμων
  • Χειρισμός και γνώση Η/Υ
  • Γνώση Αγγλικών
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
  • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης Β’ κατηγορίας και ΙΧ

Προσωπικές δεξιότητες:

  • Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας
  • Εργατικότητα, αξιοπιστία, συνέπεια, επαγγελματισμός
  • Οργανωτικές, ηγετικές και διοικητικές δεξιότητες
  • Θέληση για επίτευξη των προσωπικών και εταιρικών στόχων
  • Να είναι εξοικειωμένος/η με την τεχνολογία και τα πρότυπα ποιότητας

Παροχές:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρία
  • Πλήρης απασχόληση
  • Extra Bonus

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο