Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Φάρμα ΗΠΕΙΡΟΣ αρωγός στην ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας

ΑρχικήΝέαΗ Φάρμα ΗΠΕΙΡΟΣ αρωγός στην ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας
spot_img

cibum team

   Η Φάρμα ΗΠΕΙΡΟΣ, που ξεκίνησε να λειτουργεί το φθινόπωρο του 2019 στην Άρτα, παραμένοντας πιστή στο όραμα του εμπνευστή της, Παντελή Παντελιάδη, συνεισφέρει ενεργά στην ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας, μέσω της ανάπτυξης πρωτοποριακών ζωοτεχνικών πρωτοκόλλων και την παροχή πάσης φύσης τεχνογνωσίας στους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους, σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Μέχρι σήμερα η Φάρμα ΗΠΕΙΡΟΣ έχει διαθέσει 500 ζώα σε 50 κτηνοτρόφους της περιοχής με σκοπό τη βελτίωση του ζωικού τους κεφαλαίου και την αύξηση της παραγωγής τους. Την ίδια στιγμή, περισσότεροι από 300 παραγωγοί έχουν επισκεφτεί τη φάρμα με στόχο την απόκτηση γνώσης που βελτιώνει την λειτουργία των εκτροφών τους.

Στη φάρμα σταβλίζονται περίπου 1.500 ζώα, από τα οποία τα 430 ήταν παραγωγικά το 2020 με παραγωγή 200 τόνων γάλακτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φάρμα ΗΠΕΙΡΟΣ λειτουργεί έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διασφάλιση της ευζωίας των ζώων καθώς και την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της ζωικής παραγωγής στο περιβάλλον.

Δείτε: Γάλα: Ένα τρόφιμο σύμβολο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Ποια είναι η αλλαγή, εξαιτίας της οποίας μπορούμε να πίνουμε γάλα. 

Δείτε: Το σχέδιο της Mondelez International για την Chipita 

Ανατροπή: Τοξικές χημικές ουσίες και σε συσκευασίες φυτικής προέλευσης (plant-based)

Δείτε: Νοθεία φέτας: Αλλάζει το θεσμικό πλαίσιο των ποινών. Στις 2 Ιουνίου οι αποφάσεις για την ΟΜΗΡΟΣ 

Δείτε: Τα εστιατόρια του μέλλοντος. Η επανάσταση του drive-thru  

Δείτε: EFSA: Σε δημόσια διαβούλευση το νέο σχέδιο καθοδήγησης για την αξιολόγηση κινδύνων από χημικά μείγματα  

 Δείτε: ΘΕΜΑ: Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

 Δείτε: Πότε θα αυξηθούν οι τουριστικές ροές. Πόσα ξενοδοχεία έχουν ανοίξει  

Δείτε: Ξενοδοχεία: πως θα λειτουργήσουν τα γυμναστήρια  

Δείτε: Διαδικτυακό σεμινάριο της EFSA για ένζυμα, αρωματικές ύλες και πρόσθετα τροφίμων 

Δείτε: Μεγάλη απάτη τροφίμων στην Ιταλία. 6 εντάλματα σύλληψης για παραπλανητική ετικέτα 

Δείτε: ΣΕΒΕ κατά του Nutriscore  

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο