Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Μ. Καρούμπας – POINT HUB στο cibum: Ένα νόστιμο και ευπαρουσίαστο πιάτο, απαιτεί συνθήκες διασφάλισης ποιότητας

ΑρχικήΝέαΟ Μ. Καρούμπας - POINT HUB στο cibum: Ένα νόστιμο και ευπαρουσίαστο πιάτο, απαιτεί συνθήκες διασφάλισης ποιότητας
spot_img

Η δήλωση του Executive chef της Point Hub Μίλτου Καρούμπα στο cibum, για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. «Σήμερα ο Chef πρέπει να θεωρεί συνεργάτη του, τον ειδικό επιστήμονα που ασχολείται με τα συστήματα ποιότητας και της ορθής βιομηχανικής πρακτικής».


Η Point Hub, ως συμβουλευτική εταιρεία σε επιχειρήσεις επισιτισμού εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες διατάξεις για την ασφάλεια των τροφίμων.

Η ασφάλεια ξεκινάει από την πρωτογενή μορφή ενός προϊόντος μέχρι να καταλήξει στον καταναλωτή σε οποιαδήποτε μορφή.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί και αναπτυχθεί σύγχρονα συστήματα διασφάλισης και υγιεινής των τροφίμων και στην Ελλάδα πλέον υπάρχει πολύ σωστά επιστημονικό προσωπικό που το υποστηρίζει.

Εμείς ως εταιρεία συνεργαζόμαστε με επιστήμονες του χώρου και λαμβάνουμε σοβαρά τη γνώμη τους σε οποιαδήποτε συμβουλευτική μας δράση σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, βιομηχανίες τροφίμων κλπ.

Ένα νόστιμο και ευπαρουσίαστο πιάτο είναι καλύτερο όταν έχει δημιουργηθεί κάτω απο τις συνθήκες που ορίζουν τα συστήματα διασφάλισης και ποιότητας και το καθιστούν αξιόπιστο.

Σήμερα ο Chef πρέπει να θεωρεί συνεργάτη του τον ειδικό επιστήμονα που ασχολείται με τα συστήματα ποιότητας και της ορθής βιομηχανικής πρακτικής .

Τα ασφαλή τρόφιμα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την υγεία του πληθυσμού για ένα υγιές αύριο.  
point hub καρούμπας

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο