Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
18.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Μ. Καρούμπας – POINT HUB στο cibum: Ένα νόστιμο και ευπαρουσίαστο πιάτο, απαιτεί συνθήκες διασφάλισης ποιότητας

ΑρχικήΝέαΟ Μ. Καρούμπας - POINT HUB στο cibum: Ένα νόστιμο και ευπαρουσίαστο πιάτο, απαιτεί συνθήκες διασφάλισης ποιότητας
spot_img

Η δήλωση του Executive chef της Point Hub Μίλτου Καρούμπα στο cibum, για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. «Σήμερα ο Chef πρέπει να θεωρεί συνεργάτη του, τον ειδικό επιστήμονα που ασχολείται με τα συστήματα ποιότητας και της ορθής βιομηχανικής πρακτικής».


Η Point Hub, ως συμβουλευτική εταιρεία σε επιχειρήσεις επισιτισμού εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες διατάξεις για την ασφάλεια των τροφίμων.

Η ασφάλεια ξεκινάει από την πρωτογενή μορφή ενός προϊόντος μέχρι να καταλήξει στον καταναλωτή σε οποιαδήποτε μορφή.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί και αναπτυχθεί σύγχρονα συστήματα διασφάλισης και υγιεινής των τροφίμων και στην Ελλάδα πλέον υπάρχει πολύ σωστά επιστημονικό προσωπικό που το υποστηρίζει.

Εμείς ως εταιρεία συνεργαζόμαστε με επιστήμονες του χώρου και λαμβάνουμε σοβαρά τη γνώμη τους σε οποιαδήποτε συμβουλευτική μας δράση σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, βιομηχανίες τροφίμων κλπ.

Ένα νόστιμο και ευπαρουσίαστο πιάτο είναι καλύτερο όταν έχει δημιουργηθεί κάτω απο τις συνθήκες που ορίζουν τα συστήματα διασφάλισης και ποιότητας και το καθιστούν αξιόπιστο.

Σήμερα ο Chef πρέπει να θεωρεί συνεργάτη του τον ειδικό επιστήμονα που ασχολείται με τα συστήματα ποιότητας και της ορθής βιομηχανικής πρακτικής .

Τα ασφαλή τρόφιμα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την υγεία του πληθυσμού για ένα υγιές αύριο.  
point hub καρούμπας

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα