Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
22.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας 2024 στα Ιωάννινα

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΕκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας 2024 στα Ιωάννινα
spot_img

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024, 17:30  στο Ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα.

«Οδηγώντας την Ανάπτυξη στον Πρωτογενή Τομέα: Επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια, συνέργειες & τοπικό brand»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας (15 Οκτωβρίου), η Εθνική Επιτροπή του  Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου –  ICC Hellas και ο Τομέας Αγροτικής Εξέλιξης ICC Women Hellas, διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εκδήλωση προς τιμήν της γυναίκας της υπαίθρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024, στις 17:30, στο Ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης, «Οδηγώντας την Ανάπτυξη στον Πρωτογενή Τομέα», εστιάζει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την προώθηση της εξωστρέφειας, την αξιοποίηση των συνεργειών και την ανάπτυξη τοπικών brands. Μέσα από παρουσιάσεις και συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, η εκδήλωση στοχεύει να αναδείξει νέες ευκαιρίες και εργαλεία για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, παρέχοντας χρήσιμη ενημέρωση στο κοινό και τους τοπικούς φορείς για τις προοπτικές εξέλιξης του κλάδου.

Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί επίσης την έναρξη της συνεργασίας του Τομέα Αγροτικής Εξέλιξης του ICC Hellas με το ICC Agri-Food Initiative, μια παγκόσμια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας στον τομέα της αγροδιατροφής. Μέσω αυτής της συνεργασίας, το ICC Hellas φιλοδοξεί να προωθήσει την καινοτομία, την ενημέρωση και τη διεθνή δικτύωση, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συνδεθούν με σημαντικούς διεθνείς παράγοντες στον αγροδιατροφικό τομέα.

Η εκδήλωση στοχεύει στη διεύρυνση των επιχειρηματικών συνεργασιών και την παροχή νέων ευκαιριών για την ανάπτυξη και προώθηση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής σε διεθνές επίπεδο.

*Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή στα γυάλινα μπουκάλια με βιδωτό καπάκι – Μετανάστευση τοξικών ενώσεων

Τα γυάλινα σκεύη με βιδωτό καπάκι μπορεί να περιέχουν φθαλικές ενώσεις.

Ελληνικά εστιατόρια: Ποιο αντέχει δημόσια βαθμολόγηση για υγιεινή και ασφάλεια;

Το παράδειγμα της Βρετανίας όπου τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων για την ασφάλεια τροφίμων δημοσιοποιούνται και αναρτώνται στα εστιατόρια, απέχει πολύ από την ελληνική πραγματικότητα

Επιτραπέζιες ελιές: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη Υδροξυτυροσόλης

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί, στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της, ως πρόσθετο τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο