Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: επίσκεψη του ΥΠΑΑΤ Σ. Λιβανού στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας

ΑρχικήΝέαΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: επίσκεψη του ΥΠΑΑΤ Σ. Λιβανού στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας
spot_img

cibum team

Κατά την περιοδεία του στον Έβρο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Σπήλιος Λιβανός επισκέφτηκε  την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο βιομηχανία γάλακτος Εβροφάρμα.

Οι χρηματορροές της εταιρείας σε παραγωγούς εφέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τα 17 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία συναλλάσσεται με 350 οικογένειες παραγωγών από τη Θράκη ενώ έχει ξεκινήσει επένδυση 4 εκατ. ευρώ για την παραγωγή στραγγιστού γιαουρτιού.

 

Ο κ. Λιβανός ξεναγήθηκε από τα μέλη της νεότερης γενιάς ιδιοκτητών της επιχείρησης τους Μαρία, Χρήστο και Παναγιώτη Παπαζιλάκη.

Όπως είπε,  η εταιρεία αποτελεί πρότυπο οικογενειακής επιχείρησης με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. «Είστε αυτό που ιδανικά θα θέλαμε να δούμε και σε άλλες περιοχές της χώρας», σημείωσε  ο κ. Λιβανός και πρόσθεσε ότι  πρόθεση του υπουργείου είναι η ενίσχυση των καθετοποιημένων μονάδων. Επανέλαβε, δε,  ότι το ΥΠΑΑΤ θα εντείνει τους ελέγχους στο γάλα και στα ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντα, καθώς μέσα από αυτήν την πολιτική, εκτός από την ασφάλεια καταναλωτών, προστατεύονται και οι παραγωγοί, καθώς επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές για τα προϊόντα τους.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα φυτοφάρμακα – Μεγάλη πανελλαδική έρευνα

Ασφάλεια φυτοφαρμάκων στις ελληνικές φυτικές τροφές από την σκοπιά του καταναλωτή.

Θανατηφόρο περιστατικό οδήγησε τους επιστήμονες στην ανακάλυψη νέου βακτηρίου που προσβάλλει τα τρόφιμα  

Το «νέο» βακτήριο μπορεί να επιβιώσει σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες ζέστης ή κρύου

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο