Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Lild Χαλκιδικής: Νέα καταγγελία – Ζωύφιο σε φρέσκο κρουασάν

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνLild Χαλκιδικής: Νέα καταγγελία - Ζωύφιο σε φρέσκο κρουασάν
spot_img

Καταναλωτής στην Χαλκιδική βρήκε έντομο μέσα σε κρουασάν σοκολάτα.

Απόψε το Cibum δέχθηκε νέα καταγγελία από καταναλωτή για προϊόν που αγόρασε από σουπερμάρκετ Lidl στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής και στο οποίο ανακάλυψε ένα έντομο. Στόχος της επικοινωνίας του καταναλωτή με το Cibum είναι όπως ανέφερε στο τέλος του mail, να προστατευτούν οι υπόλοιποι καταναλωτές.

Όπως ανέφερε ο αναγνώστης που απέστειλε τόσο τις φωτογραφίες με το ζωύφιο όσο και την απόδειξη αγοράς, αγόρασε 2 κρουασάν σοκολάτα από τη «γωνιά Φούρνου» της αλυσίδας. Μόλις δάγκωσε το ένα, είδε κάτι να κουνιέται μέσα σε αυτό που κρατούσε στο χέρι του. Αμέσως έφτυσε την μπουκιά και έβγαλε τις φωτογραφίες. «Το έντομο είχε ίδιο χρώμα με το κρουασάν, πιστεύω ότι είναι κάτι στην παραγωγή, τους είπα κιόλας να το ελέγξουν απλά πείτε και εσείς κάτι, μην φάει και άλλος έντομα».

Το mail του αναγνώστη

Το Cibum έχει δεχθεί πολλές καταγγελίες καταναλωτών για προϊόντα που είναι είτε αλλοιωμένα είτε περιέχουν ξένα σώματα ή σκουλήκια. Υπενθυμίζεται η καταγγελία για ζωντανό σκουλήκι μέσα σε σοκολάτα των Lidl, όπως και ξένο σώμα «αγνώστου ταυτότητας» σε ξηρούς καρπούς ιδιωτικής ετικέτας του Σκλαβενίτη.

Η ανακάλυψη ενός ξένου σώματος στο φαγητό μπορεί να είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία και κυρίως εάν πρόκειται για κάποιο έντομο ή ζωύφιο. Ωστόσο, δεν αποτελούν όλα σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο