Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
22.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πανικός στον αέρα: Έφυγε το φαγητό από τα καρότσια του πληρώματος και η καμπίνα γέμισε με αιωρούμενα τρόφιμα

ΑρχικήΝέαΠανικός στον αέρα: Έφυγε το φαγητό από τα καρότσια του πληρώματος και η καμπίνα γέμισε με αιωρούμενα τρόφιμα
spot_img

Πως βίωσαν οι επιβάτες τη τρομακτική εμπειρία.

Οι επιβάτες μιας πτήσης της Air Canada αντιμετώπισαν αναταράξεις την Παρασκευή, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες ώστε τα γεύματά τους να πετάξουν από τα τραπέζια των δίσκων στον αέρα, με αποτέλεσμα η καμπίνα του αεροσκάφους να μοιάζει με σκηνή μάχης.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο reddit από τον Morrell Andrews, λίγες ώρες μετά την έναρξη της πτήσης από το Βανκούβερ στη Σιγκαπούρη, η πτήση AC19 έπεσε σε «μερικές μεγάλες αναταράξεις και τα πάντα πετάχτηκαν (συμπεριλαμβανομένων μερικών ανθρώπων!)». Ο Andrews δήλωσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά οι φωτογραφίες του δείχνουν φαγητό στο διάδρομο και πιτσιλισμένο σε όλο το ταβάνι του Boeing 787-9 Dreamliner.

Η Air Canada δήλωσε ότι η πτήση αντιμετώπισε «κάποιες αναταράξεις» περίπου τρεις ώρες μετά την αναχώρησή της από το Βανκούβερ στις 11 Οκτωβρίου. Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι κανένας από τους επιβάτες ή τα μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκε και η πτήση συνέχισε κανονικά για τη Σιγκαπούρη.

Στο νήμα του reddit, ένας άλλος επιβάτης δήλωσε ότι ήταν «τρομοκρατημένος» και ότι «δεν είχε ποτέ ξανά τέτοιες αναταράξεις».

«Ένιωσα σαν ένα από εκείνα τα τρενάκια του λούνα παρκ όπου έχεις αρκετά δευτερόλεπτα έλλειψης βαρύτητας», δήλωσε ένας άλλος χρήστης στην ιστοσελίδα, προσθέτοντας ότι έπρεπε να μαζέψουν φαγητό από τα μαλλιά τους. «Η καμπίνα ήταν γεμάτη από αιωρούμενα τρόφιμα! Μου έσταζε καφές από το ταβάνι και μετά μάζευα ρύζι από τα μαλλιά μου».

Μια μελέτη του 2023 διαπίστωσε ότι οι μέτριες αναταράξεις στον καθαρό αέρα είχαν αυξηθεί κατά 37% μεταξύ 1979-2020. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι σοβαρές αναταράξεις στον καθαρό αέρα είχαν αυξηθεί κατά 55% σε μία από τις πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικές διαδρομές στον κόσμο, πάνω από τον Βόρειο Ατλαντικό, κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Διασταυρούμενη επιμόλυνση: Ανακάλυψη-σταθμός για την βιομηχανία – Τεχνολογία εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα από τις επιφάνειες

Η διασταυρούμενη μόλυνση, είτε πρόκειται για φυσικά αλλεργιογόνα, μη αποκαλυπτόμενα αλλεργιογόνα ή αναποτελεσματικές διαδικασίες υγιεινής, δημιουργεί σημαντικό κίνδυνο για τους μεταποιητές τροφίμων

Τρώγοντας χρυσό και άλλα βαρέα μέταλλα – Ανάλυση ασφάλειας τροφίμων

Τελικά, είναι όλα τα βαρέα μέταλλα επιβλαβή ή είναι απλά θέμα χημείας;

Προσοχή: Και στην Ελλάδα πωλούνται τα επικίνδυνα πατατάκια – Update της ειδοποίησης RASFF

Η μία μετά την άλλη 18 χώρες ανακαλούν από την αγορά Nacho με τυρί.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο