Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

LE MONDE: Εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σε συνεργασία με το University of Houston, Conrad N. Hilton College

ΑρχικήΝέαLE MONDE: Εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σε συνεργασία με το University of Houston, Conrad N. Hilton College
spot_img

cibum team

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE καλωσορίζει το University of Houston, Conrad N. Hilton College Hotel and Restaurant Management, ένα από τα πιο σημαντικά και καταξιωμένα πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα του Management και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πρόγραμμα Global Hospitality Management.

Ένα εξειδικευμένο και εντατικό πρόγραμμα στη διεθνή ξενοδοχειακή διοίκηση αποκλειστικά στην Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

- Advertisement -

Το πρόγραμμα παρέχεται στα αγγλικά και υλοποιείται μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας LE MONDE με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με live streaming διδασκαλία από διακεκριμένα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου.

Θεματικές Ενότητες

  • Hospitality Leadership
  • Hospitality Data Analytics
  • Hospitality Innovation and Technology
  • Pricing and Revenue Management

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: Στελέχη και επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού-επισιτιστικού- τουριστικου κλάδου καθώς και σε αποφοίτους σχολών διοίκησης, οικονομίας & marketing, σπουδαστές ή/και αποφοίτους του τμήματος Hotel Management του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, αποφοίτους τουριστικών σχολών, ιδιοκτήτες & διαχειριστές ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων ή καταλυμάτων που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας, στελέχη που επιθυμούν να αλλάξουν κατεύθυνση στην καριέρα τους.

Το πρόγραμμα προσφέρει μετεκπαίδευση δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου,μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενίσχυση ελκυστικότητας βιογραφικού, πρόσβαση σε θέσεις εργασίας, πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της φιλοξενίας, απόκτηση επαγγελματικών προσόντων με τη σφραγίδα του University of Houston, Conrad N. Hilton College

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα