Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΙΚΕΑ: Πουλάει πιο πολλά κεφτεδάκια απ’ ό,τι έπιπλα στο Λονδίνο!

ΑρχικήΝέαΙΚΕΑ: Πουλάει πιο πολλά κεφτεδάκια απ' ό,τι έπιπλα στο Λονδίνο!
spot_img

Έχει θέσει στόχο να πουλήσει περισσότερα από 100.000 κεφτεδάκια μέχρι τα Χριστούγεννα στο νέο εστιατόριο του ομίλου που μπορεί κάποιος να επισκεφθεί χωρίς να μπει στο κατάστημα επίπλων

Ο σουηδικός κολοσσός επίπλων flatpack IKEA άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο στο Hammersmith, του Λονδίνου το πρώτο του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

- Advertisement -

Ο χώρος, που βρίσκεται δίπλα στο IKEA Hammersmith, πούλησε σχεδόν 2.000 κεφτεδάκια την ημέρα των εγκαινίων του (31 Οκτωβρίου) και έχει βάλει στόχο να πουλήσει περίπου 100.000 πριν από τα Χριστούγεννα. 

Σύμφωνα με την εταιρεία 1.000 πελάτες πέρασαν την πόρτα του εστιατορίου τις πρώτες 24 ώρες των συναλλαγών και περισσότεροι από 5.000 το επισκέφτηκαν το Σαββατοκύριακο. Πολλοί πήγαν μόνο για να δειπνήσουν, χωρίς να χρειάζονται είδη σπιτιού και χωρίς καν να επισκεφθούν το παραδοσιακό IKEA δίπλα!

Μια τυπική μερίδα από οκτώ κεφτεδάκια στο εστιατόριο συνοδεύεται από πουρέ πατάτας, μπιζέλια και μια σάλτσα κρέμας και κοστίζει 5,50 £. Αλλού στο μενού υπάρχουν πιάτα όπως fish and chips και σολομός με κουσκούς και γιαούρτι με 6,95 £. Ένα πλήρες αγγλικό πρωινό εννέα ειδών, που αποτελείται από δύο φέτες μπέικον, δύο λουκάνικα, δύο μπράουνιζ, μια ομελέτα, φασόλια φούρνου και ντομάτα, κοστίζει 3,75 £. 

Ο Matthew Gould, διευθυντής αγοράς στην ΙΚΕΑ με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: “Από το άνοιγμα της περασμένης Πέμπτης, η ανταπόκριση ήταν φανταστική. Είναι υπέροχο να το βλέπεις να γίνεται κοινωνικός κόμβος τόσο γρήγορα — οι άνθρωποι έρχονται για συναντήσεις για πρωινό, φέρνοντας τα παιδιά τους μετά το σχολείο, και είδαμε ακόμη και ένα ραντεβού εδώ ένα βράδυ».

Η IKEA σχεδιάζει να ανοίξει περισσότερα εστιατόρια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο το 2025.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα