Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025
13.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επαγγελματικό λάδι τηγανίσματος: Η ΑΛΦΑ Quality Foods ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία των ελαίων Amphora της Cargill

ΑρχικήΝέαΕπαγγελματικό λάδι τηγανίσματος: Η ΑΛΦΑ Quality Foods ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία των ελαίων Amphora της Cargill
spot_img

Η ΑΛΦΑ Quality Foods ανακοινώνει την νέα αποκλειστική συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία Cargill, στην κατηγορία επαγγελματικών ελαίων Amphora.

Η ΑΛΦΑ Quality Foods αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση του αμερικανικού κολοσσού Cargill στην Ελλάδα και την Κύπρο και ξεκινάει τη διανομή τριών επαγγελματικών ελαίων τηγανίσματος της σειράς Amphora.

- Advertisement -

Η Cargill, με 159 χρόνια δραστηριότητας και έχοντας παρουσία σε 125 αγορές και 70 χώρες, θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα των αγροτικών προϊόντων και της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με την Cargill, η ΑΛΦΑ Quality Foods διανέμει πλέον στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά τα προϊόντα Amphora Girasol Gold, Amphora Evolution και Amphora Chef Plus. Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών στον χώρο της εστίασης, που αναζητούν κορυφαίες ποιοτικά λύσεις, οι οποίες συνδυάζουν τη μέγιστη απόδοση με τη μέγιστη διάρκεια και την υψηλή διατροφική αξία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με την Cargill, έναν αξιόπιστο συνεργάτη με εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των ελαίων τηγανίσματος. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επαγγελματίες της εστίασης προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και απόδοσης. Η συνεργασία αυτή θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά, παρέχοντας λύσεις που βελτιώνουν την απόδοση και την αποδοτικότητα των πελατών μας.» σχολίασε ο Φιλοποίμην Αζδέρης, Business Development Manager της ΑΛΦΑ Quality Foods.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα