Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
20.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οι καλύτερες πηγές πρωτεΐνης

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΟι καλύτερες πηγές πρωτεΐνης
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Πρωτεΐνες …Χθες έγραφα για τις χορτοφαγικές δίαιτες. Σήμερα ας δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στους Irish Times με τίτλο:

- Advertisement -

Protein: Are we eating enough of it? And is ‘high protein’ branding just a fad?

Επειδή το άρθρο πίσω από paywall, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

https://funfood16.blogspot.com/2025/01/protein-are-we-eating-enough-of-it-and.html

Και οι καλύτερες πηγές προωτεΐνης (σύμφωνα με το άρθρο); To γάλα, το γιαούρτι, τα αυγά, τα πουλερικά και το ψάρι! Δεν περιγράφω άλλο!

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Νίκος Γδοντέλης ξεκαθαρίζει οριστικά εάν μπορούμε να φάμε τα αυγά από τα κόκκινα τσουρέκια

Τελικά τρώμε τα αυγά που στολίζουν τα κόκκινα τσουρέκια; Ο Επιστήμονας Τροφίμων Νίκος Γδοντέλης*, λύνει το ζήτημα χωρίς περιστροφές

Νέο καμπανάκι για τη σοκολάτα Dubai – «Βόμβα» καρκινογόνων ουσιών

Ανησυχία προκαλούν νέα ευρήματα για τη σοκολάτα Dubai

Σιωπηλή απειλή για τα παιδιά η κανέλα – Ο κίνδυνος που πολλοί γονείς αγνοούν

Γιατί η κανέλα αποτελεί κίνδυνο για τα μικρά παιδιά - Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα